Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 9 of 9

Thread: Need A Language Translation For A Game?

  1. #1
    (>Zero Cool<)'s Avatar he is Spartacus!
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    about four feet that way......no the other way
    Posts
    3,103
    hi folks

    Does anyone know of an application that wiill translate the contents of a game into english. I got hold of a game unforunately for me it is in Spanish, and I can&#39;t speak Spanish

    Thanks for looking

    Z

  2. Games   -   #2
    CadeLaguana's Avatar Poster
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Waco, Texas
    Age
    32
    Posts
    622
    What game is this?

  3. Games   -   #3
    (>Zero Cool<)'s Avatar he is Spartacus!
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    about four feet that way......no the other way
    Posts
    3,103
    Hi Blitzkrieg, the game i.e sound fx are in english but all the menus etc are in Spanish

  4. Games   -   #4
    Knowledge is Power
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    648
    Did you look in all the options of the game?

  5. Games   -   #5
    (>Zero Cool<)'s Avatar he is Spartacus!
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    about four feet that way......no the other way
    Posts
    3,103
    What&#39;s Spanish for &#39;options&#39;

    Even the installation was in Spanish so I figure that it is set up completely for Spanish.

  6. Games   -   #6
    CadeLaguana's Avatar Poster
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Waco, Texas
    Age
    32
    Posts
    622
    Well I figured if it was that max payne I could help you but...guess not.


    Sorry I can&#39;t be of any help.

  7. Games   -   #7
    (>Zero Cool<)'s Avatar he is Spartacus!
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    about four feet that way......no the other way
    Posts
    3,103
    Originally posted by CadeLaguana@16 January 2004 - 11:40
    Well I figured if it was that max payne I could help you but...guess not.


    Sorry I can&#39;t be of any help.
    No probs, thanks for trying

  8. Games   -   #8
    Knowledge is Power
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    648
    Originally posted by (>Zero Cool<)@16 January 2004 - 06:37
    What&#39;s Spanish for &#39;options&#39;

    Even the installation was in Spanish so I figure that it is set up completely for Spanish.
    That would be "opciones" or "configuracion," however if the whole think is in spanish then maybe you&#39;re right and there is not an option for english, but try again.

    Language, would be "Lenguaje" or "Idioma," look for it in case you find it.

  9. Games   -   #9
    (>Zero Cool<)'s Avatar he is Spartacus!
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    about four feet that way......no the other way
    Posts
    3,103
    Thanks pal, Gracias Amigo (I think) I&#39;ll have a go...the game better be good after all this

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •