Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 8 of 8

Thread: Psone/ps2 Power Cable

  1. #1
    Poster
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    3,110
    need a quick reply here, please

    are psone power cables compatible with ps2s?

    i seem to have lost my ps2 power cable

    in the uk

    tia for any help/advice
    On a given day or given circumstance, you think you have a limit.
    And you then go for this limit and you touch this limit and you think "Ok, this is the limit".
    As soon as you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further.
    With your mind power, your determination, your instinct and the experience as well, you can fly very high.

    - Ayrton Senna, R.I.P.

  2. Games   -   #2
    Yes, altleast I used a ps/one cable on a PS2 and it did not blow up, but I beleive they are the same.

  3. Games   -   #3
    yes. ps and ps2 use a generic type of power cable that's actually used by a few other consoles, as well as other electronics like portable stereos, dvd players, etc.

  4. Games   -   #4
    BANNED
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    4,053
    Yeah mate if the socket i'll fit it'll work.

  5. Games   -   #5
    Poster
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    3,110
    thanks for the replies people

    it worked, sadly i've lost my ps2 power cable (must have left it on 'holiday'
    On a given day or given circumstance, you think you have a limit.
    And you then go for this limit and you touch this limit and you think "Ok, this is the limit".
    As soon as you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further.
    With your mind power, your determination, your instinct and the experience as well, you can fly very high.

    - Ayrton Senna, R.I.P.

  6. Games   -   #6
    Livy's Avatar Simpleton
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Scotland
    Posts
    3,052
    yeah as someone said it just a generic type of plu, also the same with pc ones, they use the same type of plugs kettles use.

  7. Games   -   #7
    Poster
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    1,563
    One time i lost a PS2 power cable and i tried using the one in my Sony Stereo system and it worked!!!

  8. Games   -   #8
    Rip The Jacker's Avatar Retired
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Los Angeles, CA
    Age
    31
    Posts
    6,435
    I've used a PS1 power cable with a PS2, and a Dreamcast. Worked like a charm!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •