Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Kazaa Lite Connection Problem

  1. #1
    I deleted Kazaa Lite a month ago to switch to limewire, well ends up limewire sucks, so I wanted to swtich back, but no more kazaa lite. Well my friend still had kazaa lite so he file transfered the install to me. So I installed it and went to run it, and all it does is say connecting at the bottom. It doesnt change, no error messages no nothing, just connecting, but my friends works just fine.

  2. File Sharing   -   #2
    Poster
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Florida
    Posts
    594
    Jump supernodes.

  3. File Sharing   -   #3
    I tried that, nothing happens, still stays the same. Do you know of any place were I can get the installer? Or maybe you could send me the installer?

  4. File Sharing   -   #4

  5. File Sharing   -   #5
    Poster
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Middel East, Egypt
    Posts
    207
    behind NAT or firewall ? blocked connection port ? have u checked that ?

  6. File Sharing   -   #6
    Yea, I disabled my firewall

  7. File Sharing   -   #7
    Poster
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    1,233
    Have you tried running Ad Aware?
    Run DISK CLEANUP?
    Emptied your c:\windows\temp folder lately?

    Checked (Start, Run) MSCONFIG, startup tab for 'strange' programs loading which can screw your computer over? (Viruses, adware, and spyware lurk here&#33

  8. File Sharing   -   #8
    I tried it all, and nothing happens i still get the connecting... message and it doesnt go away, just stays up, i disabled all pop up blcokers, and firewall i dont know i have been having problems with IE so i am forced to use AOL, IE always doesnt display pages and it uses 100% of computer space.

  9. File Sharing   -   #9
    UES THE HELP FROM THE MENU
    Modem: don't be a supermode
    Limit:5 downloads / 3 uploads

    The HELP really worked for me

    U CANNOT GO BACK FORM KLITE++

    search kazaa get it

  10. File Sharing   -   #10
    Poster
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Leeds - Yorkshire - UK
    Posts
    1,364
    having problems with IE so i am forced to use AOL
    Its AOL causing it this as been posted before never saw a fix for it.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •