Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: How To Unzip (or Whatever) .bin And .cue

  1. #1
    Poster
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Montevideo,Uruguay
    Posts
    989
    Note trhe guides pinned won't help me cuz i'm not wanting to burn them.I just want a game that has a .bin a .cue and a .nfo files to be playable


    thanx

  2. Software & Hardware   -   #2
    Poster
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    1,563
    Mount it with alcohol 120% or ISOBUSTER

  3. Software & Hardware   -   #3
    Poster
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Montevideo,Uruguay
    Posts
    989
    Originally posted by Cygnuz-Y@20 January 2004 - 22:49
    Mount it with alcohol 120% or ISOBUSTER
    i have isobuster.

    but how do i transform these .bin and .cue files in a simple .exe file using isobuster?

  4. Software & Hardware   -   #4
    muchspl2
    Guest
    should mount them
    isobuster/winiso etc is a waste


    http://www.daemon-tools.cc/portal/portal.php

    1. Install Daemon Tools
    2. On the bottom of your screen there is little icon of Daemon Tools, click it.
    3. Click on "Device 0: [H:] No media" (H could also be another letter) and a window pops up.
    4. Select the disc image you want to load and click on open.

  5. Software & Hardware   -   #5
    Poster
    Join Date
    May 2003
    Location
    London
    Posts
    118
    not sure with iso buster but daemon tools do the trick for ne iso/bin/cue file u want to mount

    check this site http://www.daemon-tools.cc/portal/portal.php, download the little daemon tools prog. go to mount, search for ur cue file and voila. uve now got a virtual drive with ur bin/cue mounted on it

    EDIT: beaten to it
    SP

  6. Software & Hardware   -   #6
    Poster
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Montevideo,Uruguay
    Posts
    989
    wahoo!

    thanx a lot daemon tools is the easiest tool i ever used!!!!


  7. Software & Hardware   -   #7
    Poster
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    875
    i have a movie with 2 discs in cue format and i mounted them with alchol 120% but when i try to open them windows media player says unknown error and closed and bsplayer says unknown format. in the file names it says svcd. whats wrong?

  8. Software & Hardware   -   #8
    muchspl2
    Guest
    just play bin movies in videolan
    http://www.videolan.org

    file>simple open > open the bin

  9. Software & Hardware   -   #9
    Poster
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Montevideo,Uruguay
    Posts
    989
    VideoLAN is very Unstable

  10. Software & Hardware   -   #10
    Retired
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    14,058
    I use WinISO

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •