Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 8 of 8

Thread: Microsoft Office

  1. #1
    Poster
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Nova Scotia, Canada
    Posts
    82
    Hey, I want a key changer for microsoft office XP pro, I have it installed but just want to change my key.
    Key changer not Keygen B)
    <span style='color:blue'>Ben</span>


  2. Software & Hardware   -   #2
    shn's Avatar 3μ|\|(7
    Join Date
    May 2003
    Posts
    3,585
    Originally posted by Ben Hayes@23 January 2004 - 16:45
    Hey, I want a key changer for microsoft office XP pro, I have it installed but just want to change my key.
    Key changer not Keygen B)
    Whats wrong with your key now?

    I dont think office xp has the ability to change the key unless you reinstall and enter a new key or tweak the registry.

    I dont think there are keychangers for that like there is for xp. I could be wrong.

  3. Software & Hardware   -   #3
    Poster
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Nova Scotia, Canada
    Posts
    82
    alright then
    do you know the place where the key is in the registry so i can change it for the registry tweak?
    <span style='color:blue'>Ben</span>


  4. Software & Hardware   -   #4
    Poster
    Join Date
    May 2003
    Location
    London
    Posts
    118
    You can do it by editing the Registry. Apply this procedure:

    1. On the Start menu, click Run.

    2. In the Open box, type regedit, and then click OK.

    3. In Registry Editor, find the following subkey:

    Code:
    HKEY_LOCAL_MACHINE&#092;SOFTWARE&#092;Microsoft&#092;Office&#092;10.0&#092;Registration
    Click the plus sign (+) next to this folder. If you see only one subkey in this folder that has a 32-character {GUID} (globally unique identifier), select that subkey and go to step 4.

    If you see more than one subkey that has a 32-character {GUID}, select each one until you find the one whose DisplayName value (in the right pane) matches your version of Office.

    4. For the selected {GUID} subkey, select the ProductID string value in the right pane.

    5. On the Edit menu, click Rename

    6. Type (you wanna back it up just in case )

    OldProductID

    and then press ENTER.

    7. On the Registry menu, click Exit.

    8. Start any Office program.

    9. When the Microsoft Office XP User Information dialog box appears, type your valid product CD Key
    SP

  5. Software & Hardware   -   #5
    Poster
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Nova Scotia, Canada
    Posts
    82
    There is not "registration" part, there is the 10.0, but no registration. The thin is that it is not currently really registered. It still has to be activated. The key i put in first said it was currently in use, so i need a way to change it

    Thanks
    <span style='color:blue'>Ben</span>


  6. Software & Hardware   -   #6
    shn's Avatar 3μ|\|(7
    Join Date
    May 2003
    Posts
    3,585
    Originally posted by Ben Hayes@23 January 2004 - 17:15
    There is not "registration" part, there is the 10.0, but no registration. The thin is that it is not currently really registered. It still has to be activated. The key i put in first said it was currently in use, so i need a way to change it

    Thanks
    There are tons of office xp activation cracks on the net.

    I had one but lost when i didnt need it anymore. But they work great. You just cant update it.

    Your better of getting a full version with sp2 integrated into it. There is one on kazaa.

    Check the verified section of this forum.

  7. Software & Hardware   -   #7
    Poster
    Join Date
    May 2003
    Location
    London
    Posts
    118
    so what happens if you try and open up access or sumthin? does it not ask you to enter a key, or is it just a nag screen saying key in use?
    SP

  8. Software & Hardware   -   #8
    shn's Avatar 3μ|\|(7
    Join Date
    May 2003
    Posts
    3,585
    Originally posted by SP1@23 January 2004 - 17:19
    so what happens if you try and open up access or sumthin? does it not ask you to enter a key, or is it just a nag screen saying key in use?
    I cant speak for Ben Hayes but when I had it it would just limit the functunality to a bare minimum. You cant even save files or anything once the trial is up.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •