Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 4 of 4

Thread: Nero And Tmpgenc Problems(please Help Me)

  1. #1
    Pls. I need help every time I try to burn a movie(ex.SHREK) I encode it first at TMPGenc Plus, for a while it works until it reaches a certain percent(31%) where a window pops-up and it has an error(I forgot what it said) but when I looked, the movie was downloaded but it has no sound but there is a picture...can anyone help me fix this...pls. pls. pls. :helpsmile:

  2. Movies & TV   -   #2
    muchspl2
    Guest
    basic how to guides in my sig
    https://filesharingtalk.com/index.php...opic=93421&hl=
    its most likely bad frame or two B)
    follow the guidelines and you will be ok, also check out kvcd

  3. Movies & TV   -   #3
    Robert00000's Avatar Interweb Fantasist BT Rep: +1
    Join Date
    Dec 2003
    Age
    14
    Posts
    1,518
    Originally posted by JHD1489@29 January 2004 - 06:06
    Pls. I need help every time I try to burn a movie(ex.SHREK) I encode it first at TMPGenc Plus, for a while it works until it reaches a certain percent(31%) where a window pops-up and it has an error(I forgot what it said) but when I looked, the movie was downloaded but it has no sound but there is a picture...can anyone help me fix this...pls. pls. pls. :helpsmile:
    i found videofixer (latest version) to be better at fixing these probs than others. you might want to give that a go.
    Robert00000

  4. Movies & TV   -   #4
    thanx

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •