Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 8 of 8

Thread: Monitor Has Gone Black

  1. #1
    hello, my friend has This monitor, or one very like it. its only a few months old and when we turn it on you quick and very dimmly see the hp start up logo thing. then it goes completely black, we are pretty sure someone didn't set tint to 0. everything seems to be plugged in right and and the little green light shows it is getting power. if you know what is wrong or have anyideas please help.!! :helpsmile: :helpsmile:

  2. Software & Hardware   -   #2
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    Have you tried connecting it to another computer to see if it's a monitor problem or a computer problem?

  3. Software & Hardware   -   #3
    Samurai's Avatar Usenet Fanboy
    Join Date
    May 2003
    Location
    London, United Kingdom
    Age
    35
    Posts
    4,532
    Turn the plug switch on... Or

    Clean your monitor with a clean duster

  4. Software & Hardware   -   #4
    yes, and the computer is fine. the old monitor works, what could it be now?

  5. Software & Hardware   -   #5
    Originally posted by Samurai@30 January 2004 - 16:52
    Turn the plug switch on... Or

    Clean your monitor with a clean duster
    turn the plug switch on, what do you mean?
    we will try the duster

    he will probably end up taking it back. its still under warrenty. i was just wondering if it was something little or stupid we could do to fix it. didn't want to take it back and them say oh well you just had to change this or press this. and we have to drive over an hour to take it back. thanks alot for the help

  6. Software & Hardware   -   #6
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    Instead of testing by connecting another monitor to the PC try connecting the monitor to another PC. The refresh rate or resolution settings could be wrong for that monitor.

  7. Software & Hardware   -   #7
    The moniter USED to work perfectly fine, then just one day, it stopped working apparantly
    Q6600 @ 3.42Ghz | Gigabyte EP35-DS3R | EVGA 8800GT 721/1802/2006 w/ Accelero S1 | 4gb Crucial DDR2 @ 760mhz | 750gb Hitachi 7k1000 | Corsair 520HX | 2 x Samsung SyncMaster T240 24" | Windows 7 Ultimate

  8. Software & Hardware   -   #8
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    their should be a combination of buttons or a menu option to recall the settings back to factory default, try doing that and see if the brightness comes back.

    Also, check the monitor cable to make sure their are no bent pins and that it isnt bent or anything like that.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •