Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Nforce2 Chipsets

  1. #1
    Keikan's Avatar ........
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Edmonton (Not Enfield)
    Age
    28
    Posts
    3,771
    I heard that Nforce2 Chipsets are not capable with Ati vid cards is this true?
    Ohh noo!!! I make dribbles!!!

  2. Software & Hardware   -   #2
    clocker's Avatar Shovel Ready
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    15,388
    No.
    I have a Asus board with that chipset and a Radeon card and they work just fine.
    "I am the one who knocks."- Heisenberg

  3. Software & Hardware   -   #3
    chris2775
    Guest
    Like me, no problem with nforce2 and ati radeon.
    I've a Abit mother board (nf7-s) and a radeon 9600xt 128Mo, and everything work very well under WinMe...

  4. Software & Hardware   -   #4
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    The Nforce2 Chipset is a good choice.

  5. Software & Hardware   -   #5
    Livy's Avatar Simpleton
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Scotland
    Posts
    3,052
    i too have the nforce2 chipset, biostar m7ncd and an highteck ati radeon 9200se and no probs here under winxp

  6. Software & Hardware   -   #6
    Keikan's Avatar ........
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Edmonton (Not Enfield)
    Age
    28
    Posts
    3,771
    so whats so good about this chipset...?
    Ohh noo!!! I make dribbles!!!

  7. Software & Hardware   -   #7
    BANNED
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Guatemala
    Posts
    4,097
    I've heard it's better than the Via KT400..... but my board has never give any problems, so I stand by Via (since I haven't used nForce2)

  8. Software & Hardware   -   #8
    SciManAl's Avatar Hardware guy
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Wichita Kansas
    Posts
    899
    I haven't in all my years seen a huge noticable difference between the two, they are pretty close neck and neck, i wouldn't worrie about wich one you buy, although the Nforce2 chipset is very popular...

  9. Software & Hardware   -   #9
    DarthInsinuate's Avatar Died in battle
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Arkham Asylum
    Posts
    5,001
    reviews prove Nforce2 is faster, marginally - but, they're highly rated, and the KT400 has issues with DDR400, which is probably why they're popular
    The Sexay Half Of ABBA And Max: Freelance Plants

  10. Software & Hardware   -   #10
    BANNED
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Guatemala
    Posts
    4,097
    Originally posted by DarthInsinuate@31 January 2004 - 11:37
    reviews prove Nforce2 is faster, marginally - but, they're highly rated, and the KT400 has issues with DDR400, which is probably why they're popular
    Well I don't have ddr400....could that be why?

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •