Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Ibm Via Voice

  1. #1
    KazaaBoy's Avatar Nothing On The Moon.
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    356
    I have been looking for this software for a long time with no luck. I got one from Klite but it turned out to be a fake I downloaded one from a warez website and it turned out to be Japanese and I don't speak konichiwa

    Does anyone have it I really need it

  2. Software & Hardware   -   #2
    BANNED
    Join Date
    May 2003
    Posts
    5,605
    found 150 of them on overnet

  3. Software & Hardware   -   #3
    KazaaBoy's Avatar Nothing On The Moon.
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    356
    Thanks MUSLEMAN I also found 150 of them but the download is 641 Mb and is downloading at 2.5K Overnet told me that it's because I am behind a firewall How can I configure it so it downloads faster?? Is there any where else I can find it or does anyone have it they can mail it to me by CD. If anyone can help...

  4. Software & Hardware   -   #4
    What firewall are you using? You should be able to right-click on the Kazaa .exe and allow it access through your firewall.

  5. Software & Hardware   -   #5
    BANNED
    Join Date
    May 2003
    Posts
    5,605
    Originally posted by KazaaBoy@2 February 2004 - 18:35
    Thanks MUSLEMAN I also found 150 of them but the download is 641 Mb and is downloading at 2.5K Overnet told me that it's because I am behind a firewall How can I configure it so it downloads faster?? Is there any where else I can find it or does anyone have it they can mail it to me by CD. If anyone can help...
    are you behind a router??

  6. Software & Hardware   -   #6
    KazaaBoy's Avatar Nothing On The Moon.
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    356
    No, just a normal connection with a firewall.

  7. Software & Hardware   -   #7
    BANNED
    Join Date
    May 2003
    Posts
    5,605
    Originally posted by KazaaBoy@3 February 2004 - 07:57
    No, just a normal connection with a firewall.
    is it saying "firewalled" at the bottom??

  8. Software & Hardware   -   #8
    KazaaBoy's Avatar Nothing On The Moon.
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    356
    All it says is that I am behind a firewall so there will be a decrease in performance. I can't remember the words for word but it sounds like that.

  9. Software & Hardware   -   #9
    BANNED
    Join Date
    May 2003
    Posts
    5,605
    Originally posted by KazaaBoy@3 February 2004 - 12:37
    All it says is that I am behind a firewall so there will be a decrease in performance. I can't remember the words for word but it sounds like that.
    on the bottom of your overnet bottom right hand do see "open" or do you see "firewalled" ???

  10. Software & Hardware   -   #10
    KazaaBoy's Avatar Nothing On The Moon.
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    356
    I see firewalled.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •