Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 5 of 5

Thread: My User Posted Images (lounge Forums)

  1. #1
    mrlessk's Avatar Poster
    Join Date
    May 2003
    Location
    Oregon, USA
    Posts
    451
    As recent as yesterday evening (Mon 2/2) after posting a few pix in the Lounge Forums (they loaded ok and again on subsequent return visits) that were downloaded from my Ripway account....Website here....they will not load today. I get the Red "X" with "User Posted Image". I wait for quite while to see if it's a slow download but nothing happens.

    Other member pix in the same threads are loaded ok. Only mine will not load.

    I have also updated my Sig and Avatar according to the Board's new instructions and they seem to be ok.

    Any ideas?

    Thanks,
    mrlessk

  2. Everything Related to the Board   -   #2
    I think pics from villagephotos are loading fine. The one way ripway (Your url's that dont work are like this ----> http://home.ripway.com/2003-12/44474/Janet...eNudePhoto.jpg) has bandwidth limit so they dont let you do hotlinking after a certain bandwidth is exceeded. You can always save and upload to your villagephotos account and then post. If you go here you will see about ripway.

    Your post here can be seen for pics not appearing.
    I am in a hurry but it seems like you have to save in villagephotos. (Is ripway part of that, i doubt it?)

    Goodluck!
    I.am
    <span style='color:black'> I am a part of all that I have met - Lord Tennyson</span>
    <span style='color:blue'>Try not to let your mind wander...it is too small and fragile to be out by itself</span>

  3. Everything Related to the Board   -   #3
    Samurai's Avatar Usenet Fanboy
    Join Date
    May 2003
    Location
    London, United Kingdom
    Age
    35
    Posts
    4,532
    Use MyImgs. Much better service.

  4. Everything Related to the Board   -   #4
    mrlessk's Avatar Poster
    Join Date
    May 2003
    Location
    Oregon, USA
    Posts
    451
    Ok I.am, thanks much for the reply.
    I&#39;ll followup on your suggestions.
    I see what you mean about the "User Transfer Limit Exceeded". I was concerned I might have a comp glich but I could not find anything wrong in my system
    What you supplied me with makes sense.

    Thanks again,
    mrlessk

    ADD EDIT
    Thanks Samurai. I just saw your reply. I&#39;ll check it out.

  5. Everything Related to the Board   -   #5
    Poster
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    806


    ironic how i had to use an external host
    I survived the great winter 03/04 depression

    KLCasualties:
    J&#39;Pol - MIA / internet.news - KIA / Snny - MIA
    Billy_Dean - KIA / <s>fugley - MIA</s> / FuNkY CaPrIcOrN - MIA

    Need some time alone?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •