Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 10 of 10

Thread: Disable Firewall

  1. #1
    Poster
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    2,034
    how do i disable my firewall the 1 that comes wit Windows XP
    bcuz always my up speed is higher than my dl speed
    i use ABC

  2. BitTorrent   -   #2
    Right Click on "My Network Places">Properties>Right Click on your LAN>Properties>Advanced>Uncheck XP firewall

  3. BitTorrent   -   #3
    Poster
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    2,034
    where is My Network Places located


    and is it safe 2 disable the xp firewall???

  4. BitTorrent   -   #4
    Poster
    Join Date
    May 2003
    Posts
    128
    Originally posted by h121589@5 February 2004 - 02:09
    where is My Network Places located


    and is it safe 2 disable the xp firewall???
    If you don't mind hackers breaking into your system, then its fine.

    You should have a firewall. It would be better to just open up the ports for Bittorrent in your XP firewall. Like this....

    In windows xP left click on "Start", left click on "Control Panel", left click on "Network and Internet Connections", left click on "Network Connections", Right click on your internet connection, then on menu click on "properties". left click on "Advanced" tab, click on "Settings", click on "Add...". This is the "Service Settings" for your XP firewall.

    You will see 4 places to fill in. Configure as follow...

    ----------------------------------
    1. (Type in "Bittorrent 6881" without the quotes in the first window)

    2. (Type in "127.0.0.1" without the quotes in the second window)

    3. (Type in "6881" as your port number without the quotes in the third window)

    4. (Type in "6881" as your port number without the quotes in the fourth window)

    Make sure "TCP" is checked, then press "ok". Make sure that "Bittorrent 6881" is checked in the "Advanced Settings" menu.
    ----------------------------------

    Repeat the above for the other ports you use in Bittorrent.

  5. BitTorrent   -   #5
    ZaZu's Avatar I know stuff ...
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    @Home
    Posts
    1,966
    Windows firewall only blocks incomming traffic so a trojan could still "phone home"
    Get a real firewall ZoneAlarm


    If you attack the establishment long enough and hard enough, they will make you a member of it.
    -- Art Buchwald --

  6. BitTorrent   -   #6
    BANNED
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    4,053
    Originally posted by ZaZu@5 February 2004 - 15:59
    Get a real firewall ZoneAlarm
    Where,i cant see one mate??

    only j'kin mate.

  7. BitTorrent   -   #7
    Poster
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    2,034
    Originally posted by Mobas@5 February 2004 - 03:10
    ----------------------------------

    Repeat the above for the other ports you use in Bittorrent.
    how do i find out wut other ports i use for BT?

  8. BitTorrent   -   #8
    Poster
    Join Date
    May 2003
    Posts
    128
    Originally posted by h121589+6 February 2004 - 23:07--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (h121589 &#064; 6 February 2004 - 23:07)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Mobas@5 February 2004 - 03:10
    ----------------------------------

    Repeat the above for the other ports you use in Bittorrent.
    how do i find out wut other ports i use for BT? [/b][/quote]
    The usual ports are....

    6881
    6882
    6883
    6884
    6885
    6886
    6887
    6888
    6889

    I think you need one port open for every torrent you have open.

    ----------------------

    In Azureus you can run everything through 1 port, but some people don&#39;t like that Bittorrent client.

  9. BitTorrent   -   #9
    Poster
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    2,034
    thanx Mobas 4 helpin me wit BT now my d/l speed it 40 k/b sec and it use 2 b 3 k/b sec

  10. BitTorrent   -   #10
    Poster
    Join Date
    May 2003
    Posts
    128
    Originally posted by h121589@7 February 2004 - 05:28
    thanx Mobas 4 helpin me wit BT now my d/l speed it 40 k/b sec and it use 2 b 3 k/b sec
    Thats great that everything worked out for you.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •