Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 5 of 5

Thread: Just Receive A Cd Burner

  1. #1
    Poster
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    1,042
    okya, i just got a new cd burner and i installed it. powered up and put a cd in there to test it....and the drive is workign but no audio? wtf....if i take a pair of headphones and plug it into the headphones jack on teh cd burner, i can hear the music, but if i plug it into the jack on the comp, its nothing. is it becuz i connected the audio cable from teh cd burner to my "cd1" header on my mobo?

  2. Software & Hardware   -   #2
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    if you are using windows media player then there is a setting in tools>options to select digital audio or analog audio, make it digital and then you will get your sound and if it works it is a problem with the header on the mobo, the wire or the plug on the back of the cd drive for your anolog audio.

  3. Software & Hardware   -   #3
    Yeah thats the only thought that comes to mind, other than that, pull out ide & plug em back in.

    also check you have the audio out cable to your sound card

  4. Software & Hardware   -   #4
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    yeah he said he does have the sound cable to the motherboard...actually just realized, are you using the onboard sound or a sound card? because if you are using a sound cars it shoudl be hooked up to tha not the mobo.

  5. Software & Hardware   -   #5
    Poster
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    1,042
    yea im usign onboard. k now to fix it. ty rossco

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •