Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Xbox Harddrive

  1. #1
    peat moss's Avatar Software Farmer BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    May 2003
    Location
    Delta B.C. Canada
    Posts
    10,816
    A good friend upgraded his xbox harddrive to a wd 120gb for a media center
    I took his old 8gb western harddrive from his xbox to use but can't install as slave because of password prompt.Any INFO I find is more to do with linux not windows. Ant idea
    how i can get password ? It lets me format, set partion but locks up on boot ask's for password. It looks like any other harddrive thats why i thought i could use it. You know jumper settings and power connection.

  2. Software & Hardware   -   #2
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    no clue that is wierd, try fdisk ing and deleting every partition then recreate them and try it again.

  3. Software & Hardware   -   #3
    M$ locks there hdds from dstupid people like you from messing with them, do some research on google, theres guides that show how to un-lock them

  4. Software & Hardware   -   #4
    peat moss's Avatar Software Farmer BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    May 2003
    Location
    Delta B.C. Canada
    Posts
    10,816
    Originally posted by TheFilePirater@8 February 2004 - 19:03
    M$ locks there hdds from dstupid people like you from messing with them, do some research on google, theres guides that show how to un-lock them
    Yes there is some pretty stupid people on this board thats why I checked Google first. If you don't care to help why bother posting . Most of the info was linux related


    PS i've tryed a couple of programs I found to no avail

  5. Software & Hardware   -   #5
    BANNED
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Guatemala
    Posts
    4,097
    Don't know much about this, but I'm gonna ask a friend and maybe give you an answer tomorrow

  6. Software & Hardware   -   #6
    peat moss's Avatar Software Farmer BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    May 2003
    Location
    Delta B.C. Canada
    Posts
    10,816
    Originally posted by DWk@8 February 2004 - 19:37
    Don't know much about this, but I'm gonna ask a friend and maybe give you an answer tomorrow
    Thank you Dwk here's the link i found http://www.xbox-scene.com/tools/tool...page=harddrive


    But still found a little confusing . I hate to throw out anything

  7. Software & Hardware   -   #7
    Poster
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    1,563
    Create a boot disk(from other computer) or if you have one
    Boot from floopy. WIN98 bootdisk.
    type unlock c:\

    if this doesnt work.
    DO a low level format

    CHECK THIS

  8. Software & Hardware   -   #8
    peat moss's Avatar Software Farmer BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    May 2003
    Location
    Delta B.C. Canada
    Posts
    10,816
    Originally posted by Cygnuz-Y@8 February 2004 - 19:42
    Create a boot disk(from other computer) or if you have one
    Boot from floopy. WIN98 bootdisk.
    type unlock c:\

    if this doesnt work.
    DO a low level format

    CHECK THIS
    AH thanks first thing I tryed was win98 boot disk on a win98 puter Will check out your link I'm just trying to update a nebours computer she has a 2 gb Thanks again cy & dwk and Rossco

  9. Software & Hardware   -   #9
    BANNED
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Guatemala
    Posts
    4,097
    Originally posted by peat moss+8 February 2004 - 20:51--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (peat moss @ 8 February 2004 - 20:51)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Cygnuz&#045;Y@8 February 2004 - 19:42
    Create a boot disk(from other computer) or if you have one
    Boot from floopy. WIN98 bootdisk.
    type unlock c:&#092;

    if this doesnt work.
    DO a low level format

    CHECK THIS
    AH thanks first thing I tryed was win98 boot disk on a win98 puter Will check out your link I&#39;m just trying to update a nebours computer she has a 2 gb Thanks again cy & dwk [/b][/quote]
    Anytime - I&#39;ll still check with my friend, just in case.

    /offtopic Hey cygnuz

  10. Software & Hardware   -   #10
    Poster
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    1,563
    Originally posted by DWk+9 February 2004 - 03:53--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (DWk &#064; 9 February 2004 - 03:53)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>
    Originally posted by peat moss@8 February 2004 - 20:51
    <!--QuoteBegin-Cygnuz&#045;Y
    @8 February 2004 - 19:42
    Create a boot disk(from other computer) or if you have one
    Boot from floopy. WIN98 bootdisk.
    type unlock c:&#092;

    if this doesnt work.
    DO a low level format

    CHECK THIS

    AH thanks first thing I tryed was win98 boot disk on a win98 puter Will check out your link I&#39;m just trying to update a nebours computer she has a 2 gb Thanks again cy & dwk
    Anytime - I&#39;ll still check with my friend, just in case.

    /offtopic Hey cygnuz [/b][/quote]
    Offtopic?

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •