Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Changing Ip

  1. #1
    bigdawgfoxx's Avatar Big Dawg
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Texas
    Age
    29
    Posts
    3,833
    Hey, my friend got bann from a local forum, and we would like to know how to change his IP. He is connected through a router, so it cant mess that up or anything...are there any programs that will let him change his IP or a CMD promt? When he changes it through linksys it wont let him access internet at all really...any help? Sorry..typed that in like 30 seconds lol
    [SIZE=1]AMD 4200 X2 @ 2.65Ghz, ASRock 939-VSTA
    1.75GB PC3200, 2 X 160GB Seagate w/ 8MB Buffer
    HIS Radeon X800 Pro, Antec Super Lanboy Aluminum

  2. Internet, Programming and Graphics   -   #2
    muchspl2
    Guest
    he can turn off his modem and after about 8-12 hours it should give him a new ip or he could learn proxies

  3. Internet, Programming and Graphics   -   #3
    bigdawgfoxx's Avatar Big Dawg
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Texas
    Age
    29
    Posts
    3,833
    We dont know proxies my friend...whats that? haha
    [SIZE=1]AMD 4200 X2 @ 2.65Ghz, ASRock 939-VSTA
    1.75GB PC3200, 2 X 160GB Seagate w/ 8MB Buffer
    HIS Radeon X800 Pro, Antec Super Lanboy Aluminum

  4. Internet, Programming and Graphics   -   #4

  5. Internet, Programming and Graphics   -   #5
    It depends on how are you connect. it you use PPPOE than you could just disconnect/reconnect and you should get a new ip each time.

  6. Internet, Programming and Graphics   -   #6
    bigdawgfoxx's Avatar Big Dawg
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Texas
    Age
    29
    Posts
    3,833
    Well we changed his IP through the linksys site, and under IPCONFIG on CMD it says his IP has changes but he is still blocked from the page...wierd..oh well.

    Thanks for your help.
    [SIZE=1]AMD 4200 X2 @ 2.65Ghz, ASRock 939-VSTA
    1.75GB PC3200, 2 X 160GB Seagate w/ 8MB Buffer
    HIS Radeon X800 Pro, Antec Super Lanboy Aluminum

  7. Internet, Programming and Graphics   -   #7
    Livy's Avatar Simpleton
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Scotland
    Posts
    3,052
    are u sure he changed his wan ip, and not his local ip.

    to change his wan ip, go into the router config, and there is an option to release or renew the ip, and do that,

  8. Internet, Programming and Graphics   -   #8
    Originally posted by bigdawgfoxx@10 February 2004 - 10:23
    Well we changed his IP through the linksys site, and under IPCONFIG on CMD it says his IP has changes but he is still blocked from the page...wierd..oh well.

    Thanks for your help.
    ipconfig only gives local ip
    <span style='color:black'> I am a part of all that I have met - Lord Tennyson</span>
    <span style='color:blue'>Try not to let your mind wander...it is too small and fragile to be out by itself</span>

  9. Internet, Programming and Graphics   -   #9
    BANNED
    Join Date
    May 2003
    Posts
    5,605
    Originally posted by bigdawgfoxx@9 February 2004 - 23:52
    Hey, my friend got bann from a local forum, and we would like to know how to change his IP. He is connected through a router, so it cant mess that up or anything...are there any programs that will let him change his IP or a CMD promt? When he changes it through linksys it wont let him access internet at all really...any help? Sorry..typed that in like 30 seconds lol
    hit the proxies in my sig and go there and ask and they will take care of you

  10. Internet, Programming and Graphics   -   #10
    bigdawgfoxx's Avatar Big Dawg
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Texas
    Age
    29
    Posts
    3,833
    Originally posted by Livy@10 February 2004 - 12:52
    are u sure he changed his wan ip, and not his local ip.

    to change his wan ip, go into the router config, and there is an option to release or renew the ip, and do that,
    alright ill try that when we get back to his house...im at school now...where will he get to router config?
    [SIZE=1]AMD 4200 X2 @ 2.65Ghz, ASRock 939-VSTA
    1.75GB PC3200, 2 X 160GB Seagate w/ 8MB Buffer
    HIS Radeon X800 Pro, Antec Super Lanboy Aluminum

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •