Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: Hard Drive Problem

  1. #1
    BANNED
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    1,656
    im thinking about getting a hard drive.

    theres no space for it but the wires are there for a new hard drive so could i get a add on thing i can put it so it fits?


    heres a pic of my pc insides
    Image Resized
    Image Resized
    [img]http://members.lycos.co.uk/mike727/pc.JPG' width='200' height='120' border='0' alt='click for full size view'>

    i scaned the inside so its not such a good picture
    Image Resized
    [img]http://members.lycos.co.uk/mike727/Project2.jpg' width='200' height='120' border='0' alt='click for full size view'>
    Image Resized
    [img]http://members.lycos.co.uk/mike727/Project3.jpg' width='200' height='120' border='0' alt='click for full size view'>

  2. Software & Hardware   -   #2
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    Is there any room above the optical drives?

    Perhaps you could use drive rails:



    Or move the optical drives up and put the harddrive where the CD drive is now (if the cable isn't long enough).

  3. Software & Hardware   -   #3
    BANNED
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    1,656
    no space full

  4. Software & Hardware   -   #4
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    Make some sort of support bracket.

    Just a bit of sheetmetal.

  5. Software & Hardware   -   #5
    Poster
    Join Date
    May 2003
    Location
    North-east england UK
    Posts
    2,661
    or build a new case and rebuild the inside layout

  6. Software & Hardware   -   #6
    BANNED
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    1,656
    Originally posted by Virtualbody1234@11 February 2004 - 18:46
    Make some sort of support bracket.

    Just a bit of sheetmetal.
    u know at the bottem of the case theres a space there can i just have it there?

  7. Software & Hardware   -   #7
    Poster
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Leeds - Yorkshire - UK
    Posts
    1,364
    Have a good look underneath for holes that match up to the h/drive mine as them plus I also have a "slide" that goes under my Cd rom,and if all esle fails think of taking the floppy out (if you don't use it).

  8. Software & Hardware   -   #8
    BANNED
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    1,656
    i found a place for it.
    i got a spare floppy space and it fits there. when i tryed it there be4 it didnt fit
    so im goin to buy one in the next few days and put it there but ill need a longer wire
    thanks for the help

  9. Software & Hardware   -   #9
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    where is your current hard drive?

  10. Software & Hardware   -   #10
    BANNED
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    1,656
    Originally posted by ROSSCO_2004@12 February 2004 - 23:01
    where is your current hard drive?
    maxtor some thing

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •