Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 5 of 5

Thread: Has Any1 Else Had This Problem?

  1. #1
    atiVidia's Avatar ^would've been cool.
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    1,551
    i lost 50 gigs of anime cuz winXP was incorrectly indexing on an NTFS partition...

    any1 else suffer from this? do the service packs fix this???

  2. Software & Hardware   -   #2
    Lick My Lovepump
    Join Date
    May 2003
    Age
    15
    Posts
    2,698
    Software problem.

    Turn indexing off btw:

    My Computer -> Right click on [DRIVE] -> Properties -> Uncheck indexing.

  3. Software & Hardware   -   #3
    atiVidia's Avatar ^would've been cool.
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    1,551
    Originally posted by Mad Cat@11 February 2004 - 15:32
    Software problem.

    Turn indexing off btw:

    My Computer -> Right click on [DRIVE] -> Properties -> Uncheck indexing.
    i kno i learned dat too late but is there a way i can prevent it in the future WITH indexing enabled?

  4. Software & Hardware   -   #4
    shn's Avatar 3μ|\|(7
    Join Date
    May 2003
    Posts
    3,585
    I think it likes to have files indexed so they can be found more quickly when you search for them. If you never use the search utility in explorer to search for files then just leave indexing off.

    Or use a third party app that will catalouge all your files and folders without you having to run the indexing service in xp.

  5. Software & Hardware   -   #5
    Poster
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    132


    50 gigs of anime??


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •