Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 9 of 9

Thread: Broken Code Tags?

  1. #1
    h1
    Guest
    In this thread, me and some other members were posting ASCII art. Two of my replies broke the layout very badly, and it appeared to be because of an unclosed [ code] tag, even though I was sure I closed it. I went back and added a [/code] tag. After the edit, the layout was still broken and when I went back to edit it again, my [/code] tag had disappeared. What's going on?

    Edit: Oops, wrong thread.

  2. Everything Related to the Board   -   #2
    Skillian's Avatar T H F C f a n BT Rep: +1
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    1,806
    Can't see the art in that thread

    Sometimes the tags mess up when editing or using the buttons, I've noticed that before - you're best off starting the post from scratch again.

    edit: five stars, wow only took me a year and a half to get there...

    edit edit: ok, I see what you mean now. Only time I've seen that is when people do too many quote in quote in quote posts...

  3. Everything Related to the Board   -   #3


    haxor you need to remember your closing and echo tags

    Edit: I think its this post that blew up the layout.

    @Skillian, Congrats! :beerchug:
    <span style='color:black'> I am a part of all that I have met - Lord Tennyson</span>
    <span style='color:blue'>Try not to let your mind wander...it is too small and fragile to be out by itself</span>

  4. Everything Related to the Board   -   #4
    Poster
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Switzerland
    Posts
    707
    People forgot the closing tag.

    Edited 3 posts - should be ok now.

  5. Everything Related to the Board   -   #5
    Poster
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    3,597
    It&#39;s a "feature" in 1.3



    My board&#39;s been doing that too. I tried putting the closing tag in but it just doesn&#39;t want to take it. It seems to depend on what kinda scripts or code you post too. Or possibly how many characters. ??

    Each successive post will shift over by the width of the left margin. I dunno why.

  6. Everything Related to the Board   -   #6
    what do I put here? BT Rep: +10BT Rep +10
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Australia N.S.W
    Age
    36
    Posts
    11,790
    Nice Sig balamm

    BTW that code tag happens to me sometimes

  7. Everything Related to the Board   -   #7
    Poster
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    3,597
    That&#39;s just a sample

    Check out the sites

  8. Everything Related to the Board   -   #8
    h1
    Guest
    Just like the inability to use frames with IPB is a "feature..."

  9. Everything Related to the Board   -   #9
    Poster
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    3,597
    Is that being addressed in 2.0?

    I&#39;m not sure I like all the changes.

    Like the "top" button on the left for example. It looks too much like phpBB for my liking.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •