Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Hi Peeps

  1. #1
    deleted due to terrible deal

    guna carry on lookin

  2. Software & Hardware   -   #2
    *Grunt*
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Newcastle, United Kingdom
    Posts
    867
    Looks resonable i suppose, but you can get more for that amount. Also that pwr supply looks dubius.

  3. Software & Hardware   -   #3
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    A 300W power supply should be the minimum for an Athlon system.

  4. Software & Hardware   -   #4
    _John_Lennon_'s Avatar Poster
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Strawberry Fields
    Posts
    1,177
    Originally posted by Virtualbody1234@17 February 2004 - 13:21
    A 300W power supply should be the minimum for an Athlon system.
    Agreed, my 900Mhz Slot A AMD had a 165W power supply...

    And although my powersupply is a bit low 300W exactly, its running my proc, Mobo, 2HD, CD-RW, DVD-Rom Radeon 9500, 5 LED lights and a cathode. And im about to add another cathode and two more lights, lol. The 12V rail is at 12.83 too right now.

    I love my allied powersupply. 24 bucks at the time.

  5. Software & Hardware   -   #5
    RGX's Avatar Unstoppable
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    3,072
    165 is very low, i would expect at least a 230w

    And onboard graphics.....I take it you wont be wanting to play games then?

  6. Software & Hardware   -   #6
    BANNED
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    4,053
    No mate its a terrible deal

  7. Software & Hardware   -   #7
    k then u recommend any uk based sites with good deals on Comps for cheap B)

  8. Software & Hardware   -   #8

  9. Software & Hardware   -   #9
    BANNED
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    4,053
    I just read about it know mate that ones worse than i said.It only has 2 pci,dimm slots no agp and sis chipset.I rembr afew sites where you can buy mobo kits,you can choose your mobo cpu mem and they give you a price and and option for something like 10-15 to put it together for you then post it to you..All you have to do then it put it in a case.I'll have a look for them.


    Heres one http://www.savastore.com/motherboards/

    i'll have a look for some more

  10. Software & Hardware   -   #10
    cheers m8 B)

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •