Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 6 of 6

Thread: Vid Card Problems

  1. #1
    my video did something weird a couple weeks ago, it would have like video distortion like multi colored lines. i only overclocked it 5MHz and my case is pretty cool. ive been using integrated video. is it dead ?

  2. Software & Hardware   -   #2
    Livy's Avatar Simpleton
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Scotland
    Posts
    3,052
    does it do it alot? or anything else wierd? was it a hot day??

  3. Software & Hardware   -   #3
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    thats what happens when it is overclocked too much, praticularly because of heat, although it usually happens to me only when ive overclocked the video ram. Seen as you have onboard video that doesnt make much sense.

  4. Software & Hardware   -   #4
    no its a geforce 4 mx 440 i have to use integrated video now

  5. Software & Hardware   -   #5
    Livy's Avatar Simpleton
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Scotland
    Posts
    3,052
    so it doesnt work full stop? or it just look weird. have u checked it correctly seated? try putting it back to stock.

    edit: and laos make sure onboard video is correctly disabled.

  6. Software & Hardware   -   #6
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    Originally posted by silentbob@18 February 2004 - 21:01
    no its a geforce 4 mx 440 i have to use integrated video now
    uhh well feel it and see if it is really hot, if so then there is a heat problem that is causing the marks on the screen. is there a fan on it? make sure it is running if there is.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •