Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: K-lite Codec Pack V2.24 Full Problem

  1. #1
    I have a problem with the new codec pack, when I had the v2.20 full I had no problem with playback of Xvid movies in WMP9 now with this new version it causes a general error. Can this be forwarded to the makers of the K-Lite Codec Pack?

  2. Software & Hardware   -   #2
    Works fine for me with WMP9

  3. Software & Hardware   -   #3
    huh, still would like this to be known to the creators of the codec pack

  4. Software & Hardware   -   #4
    Poster BT Rep: +1
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    26
    Originally posted by HoochieMamma@20 February 2004 - 13:05
    huh, still would like this to be known to the creators of the codec pack
    do u have ffdshow installed....
    if yes check out if ffdshow is used to decode your xvid movies

  5. Software & Hardware   -   #5
    Retired
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    1,124
    You could try to change the XviD postprocessing settings.

    Disable Debocking (Y) en Deblocking (UV).

    That way it will use less cpu power.

  6. Software & Hardware   -   #6
    OK fixed it all I had to do was uninstall v2.20 and restart the PC THEN install v2.24 but now iam having a problem where if I have a movie thats split in half (from mIRC) eg S.W.A.T cd 1 & 2 I can play the first cd but it gives me an error message when I try to play the 2nd cd (doesnt really bother me to much cos I have a DivX player for the TV its just that it's a bit annoying)

  7. Software & Hardware   -   #7
    Retired
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    1,124
    What is the error message?

  8. Software & Hardware   -   #8
    Windows Media Player encountered an unknown error.

  9. Software & Hardware   -   #9
    I read though this forums and was eeing alot about people having problems with the new codec pack (v2.25) and was wondering if any one else was having problems playing Xvid's and DivX's in WMP9?

  10. Software & Hardware   -   #10
    Poster BT Rep: +1
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    26
    i think that it is very importand to unistall reboot and then re install any new version of k-lite codec pack...
    this should keep you out of troubles.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •