Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 24

Thread: Will A Standard Mobo And Cpu Fit

  1. #1
    McrslV's Avatar Hammer Smashed Face
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    who me?
    Age
    45
    Posts
    1,650
    i was thinkin of getting a server case cuz they got lots of room, i just wonder if a standard mobo will just bolt in it. here is one i am thinking of getting Server case

  2. Software & Hardware   -   #2
    zapjb's Avatar Computer Abuser BT Rep: +3
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    3,694
    Yes see http://www.newegg.com/app/ViewProduct.asp?...e=3&listStyle=2

    Btw why not get this one from Antec. Much more stable PSU. http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc....y=BROWSE&depa=1
    I know not tricked out enough. But much more stable cause of the PSU.

  3. Software & Hardware   -   #3
    bigdawgfoxx's Avatar Big Dawg
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Texas
    Age
    29
    Posts
    3,833
    Model "ATXA7AW/420" -RETAIL ...that is the model number and it has ATX in it..which might mean it supports ATX..I think it does

    I think the power supply on the other one should be ok...I have an $80 dollar Ultra 500watt PSU, which came with my chieftec dragon for FREE. It has worked great for me..
    [SIZE=1]AMD 4200 X2 @ 2.65Ghz, ASRock 939-VSTA
    1.75GB PC3200, 2 X 160GB Seagate w/ 8MB Buffer
    HIS Radeon X800 Pro, Antec Super Lanboy Aluminum

  4. Software & Hardware   -   #4
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    Yes, the motherboard will fit.

  5. Software & Hardware   -   #5
    McrslV's Avatar Hammer Smashed Face
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    who me?
    Age
    45
    Posts
    1,650
    hey bigdawg, you got a link for the case you have?

  6. Software & Hardware   -   #6
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497

  7. Software & Hardware   -   #7
    bigdawgfoxx's Avatar Big Dawg
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Texas
    Age
    29
    Posts
    3,833
    Here

    This is the case I have, except mine didnt come with that PSU (I bought mine from tiger direct) and mine is silver, and doesnt have Front USB/Firewire.

    It is the exact same design though...if you bought that case I could PROMISE you would love it...as I am in love with mine.
    [SIZE=1]AMD 4200 X2 @ 2.65Ghz, ASRock 939-VSTA
    1.75GB PC3200, 2 X 160GB Seagate w/ 8MB Buffer
    HIS Radeon X800 Pro, Antec Super Lanboy Aluminum

  8. Software & Hardware   -   #8
    McrslV's Avatar Hammer Smashed Face
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    who me?
    Age
    45
    Posts
    1,650
    Originally posted by zapjb@29 February 2004 - 21:52
    Yes see http://www.newegg.com/app/ViewProduct.asp?...e=3&listStyle=2

    Btw why not get this one from Antec. Much more stable PSU. http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc....y=BROWSE&depa=1
    I know not tricked out enough. But much more stable cause of the PSU.
    so will that power supply run all the fans and my mobo? i have an ASUS P4C800-E deluxe mobo @3.3ghz, 3 hard drives, 1 cd writer, Radeon 9500 pro (which is powered by the PSU) and a case fan, which that case seems to come with 3 or so. do you think that PSU can run all of that? :helpsmile:

  9. Software & Hardware   -   #9
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    Originally posted by McrslV+29 February 2004 - 23:08--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (McrslV @ 29 February 2004 - 23:08)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-zapjb@29 February 2004 - 21:52
    Yes see http://www.newegg.com/app/ViewProduct.asp?...e=3&listStyle=2

    Btw why not get this one from Antec. Much more stable PSU. http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc....y=BROWSE&depa=1
    I know not tricked out enough. But much more stable cause of the PSU.
    so will that power supply run all the fans and my mobo? i have an ASUS P4C800-E deluxe mobo @3.3ghz, 3 hard drives, 1 cd writer, Radeon 9500 pro (which is powered by the PSU) and a case fan, which that case seems to come with 3 or so. do you think that PSU can run all of that? :helpsmile: [/b][/quote]
    definately

  10. Software & Hardware   -   #10
    McrslV's Avatar Hammer Smashed Face
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    who me?
    Age
    45
    Posts
    1,650
    Originally posted by bigdawgfoxx@29 February 2004 - 22:07
    Here

    This is the case I have, except mine didnt come with that PSU (I bought mine from tiger direct) and mine is silver, and doesnt have Front USB/Firewire.

    It is the exact same design though...if you bought that case I could PROMISE you would love it...as I am in love with mine.
    hey bigdawg, is that PSU any good that comes with that cheiftain case? i dont know a good PSU from a junk one. i know watt rating dont seem to mean shit when it comes to quality. oh , and thanks to everyone for the help edit - i have a HEC 300w/185 continuous PSU now. also, does that case come with fans?

Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •