Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 4 of 4

Thread: Avi Preview Problems

  1. #1
    mrgratis
    Guest
    Hi guys, I have been having issues with the AVI preview not working recently. It was fine when I first installed K Lite++ ver 2.4.3 but now each time I use it is just plain crashes out just when it begins to play the download. I have tried it with fully downloaded files too both large and small but no joy.

    It's a bit of a pain when you think you are getting a movie that turns out to be some nasty porn that you really, really don't want.

  2. File Sharing   -   #2
    BANNED
    Join Date
    May 2003
    Posts
    5,605
    use videolan and go here and update your klite to klr 2.5.0 you are missing updates

  3. File Sharing   -   #3
    Novice
    Join Date
    Aug 2003
    Age
    33
    Posts
    193
    You don't have to change K-lite programs or anything, you can still stick with 2.43 cuase that is a really good version. All you have to do is go to the site of AVI preview (www.avipreview.com and just replace it with the old version in your Kazaa lite folder. Still with the same Kazaa but updated Avi preview!

  4. File Sharing   -   #4
    BANNED
    Join Date
    May 2003
    Posts
    5,605
    Originally posted by kurse@3 March 2004 - 02:01
    You don't have to change K-lite programs or anything, you can still stick with 2.43 cuase that is a really good version. All you have to do is go to the site of AVI preview (www.avipreview.com and just replace it with the old version in your Kazaa lite folder. Still with the same Kazaa but updated Avi preview!
    ya and keep using and outdated kazupernodes with the buggs that have been fixed the rest of the updates and all the new tools, just because he does not know any better

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •