Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: Ti-83 Calculator

  1. #1
    Poster
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    875
    i just got a TI-83 calculator (without manual) and it is used. i know there is a way do delete all the data and the calculator will be like new (like reinstalling a os). the thing is i dont know how to do it. does any1 know how to "reinstall" the calculator? btw.. it TI-83.. NOT TI-83 PLUS. thanks you

  2. Software & Hardware   -   #2
    Keikan's Avatar ........
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Edmonton (Not Enfield)
    Age
    28
    Posts
    3,771
    look for something on ur calculator that says "mem"

    or press 2nd + (+ (add button))
    Ohh noo!!! I make dribbles!!!

  3. Software & Hardware   -   #3
    abu_has_the_power's Avatar I have cool stars
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    6,503
    2nd and + sign. then number 7. then one of those.

  4. Software & Hardware   -   #4
    Poster
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    875
    thanks mine was #5..not 7.. i have 27118 mem free now...is that how much ur suppose to have?btw.. is there the manual online somewhere?

  5. Software & Hardware   -   #5

  6. Software & Hardware   -   #6
    Keikan's Avatar ........
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Edmonton (Not Enfield)
    Age
    28
    Posts
    3,771
    Originally posted by 3223@2 March 2004 - 20:15
    thanks mine was #5..not 7.. i have 27118 mem free now...is that how much ur suppose to have?btw.. is there the manual online somewhere?
    What thats fucking cheap, the ti-83 plus only get 24000 something
    Ohh noo!!! I make dribbles!!!

  7. Software & Hardware   -   #7
    How can you program or download games on to a ti-83 + calculator, and where you get them?
    ASUS A7N8X-E Deluxe Mobo
    Athlon XP 1800+
    1 GIG PC3200 DDR400 RAM
    WINDOWS XP PRO WITH SERVICE PACK 2
    200GIG HARDDRIVE
    16X DVD-ROM
    DVD-BURNER
    EXTERNAL FLOPPY
    LIGHT IN CASE
    GEFORCE FX 5200 256MB

  8. Software & Hardware   -   #8
    i just get the games from other people using the link cord, i dont know if ya can download them.

  9. Software & Hardware   -   #9
    I think you cant if i aint mistakening?
    ASUS A7N8X-E Deluxe Mobo
    Athlon XP 1800+
    1 GIG PC3200 DDR400 RAM
    WINDOWS XP PRO WITH SERVICE PACK 2
    200GIG HARDDRIVE
    16X DVD-ROM
    DVD-BURNER
    EXTERNAL FLOPPY
    LIGHT IN CASE
    GEFORCE FX 5200 256MB

  10. Software & Hardware   -   #10
    Poster
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    875
    Originally posted by LSA@3 March 2004 - 03:37
    http://education.ti.com/us/product/tech/83...83pguideus.html
    it says cannot find server

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •