Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: I Just Found Out Sumtin Cool...

  1. #1
    atiVidia's Avatar ^would've been cool.
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    1,551
    my mobo can boot from the standard
    • hard drive
    • optical
    • floppy drive
    • LAN Boot

    but it can also boot from .
    • zip drive
    • USB Flash drive
    • USB Optical
    • USB Hard Drive
    • USB Floppy
    • Firewire LAN boot

    but im not done yet:
    • USB Digital Camcorder
    • Firewire digital camcorder
    • disk-on-chip
    • the internet (WHAT THE FUCK???)
    • lastly: an IR port (PDA, Laptop...)



    is it just me or did i miss a shitload of technological advancements?

  2. Software & Hardware   -   #2
    atiVidia's Avatar ^would've been cool.
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    1,551
    btw: anything beyond standard floppy, standard HDD, and standard optical, i did not test yet

  3. Software & Hardware   -   #3
    peat moss's Avatar Software Farmer BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    May 2003
    Location
    Delta B.C. Canada
    Posts
    10,816
    Soon our fridges will be able to do it or maby our voice's

  4. Software & Hardware   -   #4
    lynx's Avatar .
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Yorkshire, England
    Posts
    9,810
    Any more of this and you'll get a boot up your ass.
    .
    Political correctness is based on the principle that it's possible to pick up a turd by the clean end.

  5. Software & Hardware   -   #5
    clocker's Avatar Shovel Ready
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    15,388
    I'm just thankful everytime my board boots from the HDD and (infrequently) the CD-ROM.
    What is this "internet" of which you speak?
    Can I get it from Tigerdirect.com?
    "I am the one who knocks."- Heisenberg

  6. Software & Hardware   -   #6

  7. Software & Hardware   -   #7
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    how do you setup a network boot? i have a network now so i wanna try it out, how does it read the os on a server or whatever else i put it on?

  8. Software & Hardware   -   #8
    Originally posted by ROSSCO_2004@4 March 2004 - 05:08
    how do you setup a network boot? i have a network now so i wanna try it out, how does it read the os on a server or whatever else i put it on?
    You should be able to create a floppy to do it somehow.

    It would be interesting

  9. Software & Hardware   -   #9
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    Originally posted by Evil Gemini+3 March 2004 - 23:13--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Evil Gemini @ 3 March 2004 - 23:13)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-ROSSCO_2004@4 March 2004 - 05:08
    how do you setup a network boot? i have a network now so i wanna try it out, how does it read the os on a server or whatever else i put it on?
    You should be able to create a floppy to do it somehow.

    It would be interesting [/b][/quote]
    well when i boot it says press f12 for network boot, but what will it boot if i press that? will it just read teh operating system on my other computer?

  10. Software & Hardware   -   #10
    Originally posted by lynx@3 March 2004 - 20:46
    Any more of this and you&#39;ll get a boot up your ass.
    NOW that is FUNNY

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •