Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 5 1234 ... LastLast
Results 1 to 10 of 42

Thread: Slackware

  1. #1
    Poster
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Look behind you, you may not see me, but I am there
    Posts
    421
    Is Slackware a good distro? Well, I am installing it now, no problems yet.

  2. Software & Hardware   -   #2
    h1
    Guest
    Si. Oui. Da.

  3. Software & Hardware   -   #3
    Poster
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    908
    Slackware 0wnz!

    I like slackware because you actaully learn linux because you have to edit the config files and things like that.

    I have been looking all over for it and can't find it. I e-mailed the LUG and no one replied

    Slackware Packages

  4. Software & Hardware   -   #4
    4play's Avatar knob jockey
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    London
    Age
    35
    Posts
    5,530
    i though slackware never had packages it is just the source you have to compile.

  5. Software & Hardware   -   #5
    Poster
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    908
    Originally posted by 4play@4 March 2004 - 17:13
    i though slackware never had packages it is just the source you have to compile.
    They look like packages to me

  6. Software & Hardware   -   #6
    Poster
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Look behind you, you may not see me, but I am there
    Posts
    421
    Alright, I installed it. What do I put as darkstar login? It never had me create a username. I know I can login as root. Also, how do I run KDE on it once I login?

  7. Software & Hardware   -   #7
    Poster
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    908
    Originally posted by Hunted@4 March 2004 - 17:25
    Alright, I installed it. What do I put as darkstar login? It never had me create a username. I know I can login as root. Also, how do I run KDE on it once I login?
    Try logging in as root then adding a user [man adduser]

    I think doing a 'startx' will get you to kde if you set that as your default win manager

    Not sure though, never used slack, hoping to soon

  8. Software & Hardware   -   #8
    shn's Avatar 3μ|\|(7
    Join Date
    May 2003
    Posts
    3,585
    Originally posted by Hunted@4 March 2004 - 17:25
    Alright, I installed it.  What do I put as darkstar login?  It never had me create a username.  I know I can login as root.  Also, how do I run KDE on it once I login?
    Ask LSA.

    He is the Slackware Guru

  9. Software & Hardware   -   #9
    Poster
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Look behind you, you may not see me, but I am there
    Posts
    421
    When I type in man adduser, it says "No manual entry for adduser"

    =Edit=
    When I type startx, something weird happens... screen goes grey, and there is some strange stuff up top

  10. Software & Hardware   -   #10
    Poster
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    908
    Originally posted by shn+4 March 2004 - 17:35--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (shn &#064; 4 March 2004 - 17:35)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Hunted@4 March 2004 - 17:25
    Alright, I installed it.&nbsp; What do I put as darkstar login?&nbsp; It never had me create a username.&nbsp; I know I can login as root.&nbsp; Also, how do I run KDE on it once I login?
    Ask LSA.

    He is the Slackware Guru [/b][/quote]
    No, i&#39;m a poser...I never even used it&#33;

    I&#39;m on the trail though

    EDIT:

    OK OK, type in /usr/sbin/adduser

    then look at the output and it should tell you the syntax

    I&#39;m still thinking about your startx problem though

Page 1 of 5 1234 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •