Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 6 of 6

Thread: Tv Card Problem

  1. #1
    Poster
    Join Date
    May 2003
    Location
    London, UK
    Age
    29
    Posts
    301
    I've got a Leadtech WinFast 2000 TV Tuner.
    Ever since I've built my new PC I've been having problem with the sound on it, Like it will cut out all of a sudden for no reason and I have to close the TV and restart it to get the sound back anyone know why?
    I wasn't going to buy it in the first place, so me downloading it for free isn't losing them any money.

  2. Software & Hardware   -   #2
    I had a prob similar to that but my problem wa that I have very low system specs so it wouldnt run right.
    Need a cheap/easy way of modding your xbox? Check this out.


  3. Software & Hardware   -   #3
    Poster
    Join Date
    May 2003
    Location
    London, UK
    Age
    29
    Posts
    301
    My system is adequate to what is needed, irony being when I had my 1700+ spec it ran fine lol.
    I wasn't going to buy it in the first place, so me downloading it for free isn't losing them any money.

  4. Software & Hardware   -   #4
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    Try moving the card to another PCI slot.

  5. Software & Hardware   -   #5
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    could try different drives, or a whole differnt program. but teh drivers are teh first thing i would check.

  6. Software & Hardware   -   #6
    Poster
    Join Date
    May 2003
    Location
    London, UK
    Age
    29
    Posts
    301
    I disabled 'WinFast PVR Crossbar' god knows what that does.. and it's alright now.
    I wasn't going to buy it in the first place, so me downloading it for free isn't losing them any money.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •