Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Gta Vice City Prob

  1. #1
    silent h3ro's Avatar Poster BT Rep: +9BT Rep +9
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Detroit
    Age
    27
    Posts
    4,461
    When I play Vice City everytime I get to the malibu or the docks my comp automatically restarts and brings up the Microsoft error message shit
    Ive tried Virus Scans, Norton System works, reinstalling windows, but nothin workz


    HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Games   -   #2
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    What makes you think its a hardware problem?

    You say it only happen when running that game?

    Also there is another topic about restarting here. Did you read it?

  3. Games   -   #3
    silent h3ro's Avatar Poster BT Rep: +9BT Rep +9
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Detroit
    Age
    27
    Posts
    4,461
    Originally posted by Virtualbody1234@16 March 2004 - 03:13
    What makes you think its a hardware problem?
    It fucks up my comp

  4. Games   -   #4
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    What "f*cks" up your computer? Vice city?

    Then why wouldn't you suspect that program to be the fault?

  5. Games   -   #5
    silent h3ro's Avatar Poster BT Rep: +9BT Rep +9
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Detroit
    Age
    27
    Posts
    4,461
    Originally posted by Virtualbody1234@16 March 2004 - 03:17
    What "f*cks" up your computer? Vice city?

    Then why wouldn't you suspect that program to be the fault?
    I download 3 different vice city games of suprnova and the same thing happens

  6. Games   -   #6
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    Does it happen with other programs?

  7. Games   -   #7
    silent h3ro's Avatar Poster BT Rep: +9BT Rep +9
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Detroit
    Age
    27
    Posts
    4,461
    no

  8. Games   -   #8
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    Not a hardware problem.

    Start another topic in Gameworld.


    EDIT:
    Reopened & merged with topic in Gameworld.
    "CP"

  9. Games   -   #9
    it's probably a fucked up copy of the game if it's a rip, i have the cd image of it and everything works perfectly
    yeah.

  10. Games   -   #10
    Wolfmight's Avatar Poster BT Rep: +1
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Location: Location:
    Posts
    5,873
    Restart ushally means a hardware problem.
    Did u recently try to overclock or mess around with any hardware?
    Did u play around with any drivers? bios?
    sounds like a certain type of graphical object request from the game cannot get proccessed by the graphics card, because of a stability problem, thus causing an annoying restart.'
    Btw, what is the graphics card brand and model?

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •