Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 7 of 7

Thread: What The Hell....

  1. #1
    fkdup74's Avatar Pneuberator.
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    3,616
    has happened to the board?
    it's loading at 56k speed just about
    (i feel really bad for the 56kers)
    is this a side effect of the anti-spam scripts?
    or is it just a temoporary thing?
    (it has done this quite a few times today)
    all other sites i visit are fine........
    I am just a worthless liar. I am just an imbecile.
    I will only complicate you. Trust in me and fall as well.
    I will find a center in you. I will chew it up and leave.
    I will work to elevate you just enough to bring you down.

  2. Everything Related to the Board   -   #2
    h1
    Guest
    I'm on a T3, and the board is moving at exactly 760B/s.

  3. Everything Related to the Board   -   #3
    Mr. Blunt's Avatar n00b
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Central California
    Age
    28
    Posts
    1,200
    Originally posted by FKDUP74@15 March 2004 - 21:14
    has happened to the board?
    it's loading at 56k speed just about
    (i feel really bad for the 56kers)
    is this a side effect of the anti-spam scripts?
    or is it just a temoporary thing?
    (it has done this quite a few times today)
    all other sites i visit are fine........
    This board has always been slow on my 56k ever since this new skin. Even though 7th said that this was optimized for 56k users. It's fucking slow.

  4. Everything Related to the Board   -   #4
    Rip The Jacker's Avatar Retired
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Los Angeles, CA
    Age
    31
    Posts
    6,435
    Isn't slow for me...

    ...and I'm on dial-up.

  5. Everything Related to the Board   -   #5
    Poster
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Switzerland
    Posts
    707
    Dialup here too and no problems but it could be that it was a bit slow while backups are running.

    Automated backups are done once every 24 hours (saving user database, personal messages and member settings)

    Full backups are done every 3 days (you will see a notice if full backups are running)

    The anti spam feature has nothing to do with that cause the it's just 4 lines of code to generate random anti spam keys which chance with every post request.

    Another reason for lag could be dns problems on your side or if you are using cable possible powerusers close to you.

  6. Everything Related to the Board   -   #6
    Mr. Blunt's Avatar n00b
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Central California
    Age
    28
    Posts
    1,200
    Originally posted by 7thElement@15 March 2004 - 22:35
    Dialup here too and no problems but it could be that it was a bit slow while backups are running.

    Automated backups are done once every 24 hours (saving user database, personal messages and member settings)

    Full backups are done every 3 days (you will see a notice if full backups are running)

    The anti spam feature has nothing to do with that cause the it's just 4 lines of code to generate random anti spam keys which chance with every post request.

    Another reason for lag could be dns problems on your side or if you are using cable possible powerusers close to you.
    That's probably the reason why.

  7. Everything Related to the Board   -   #7
    fkdup74's Avatar Pneuberator.
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    3,616
    yeah, she's back to normal now, but last she was bein a pain
    had me worried for a sec though
    I am just a worthless liar. I am just an imbecile.
    I will only complicate you. Trust in me and fall as well.
    I will find a center in you. I will chew it up and leave.
    I will work to elevate you just enough to bring you down.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •