Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 8 of 8

Thread: Script Error In K_lite

  1. #1
    Poster
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Canada
    Posts
    222
    i get an error everywhere i go in k-lite forum

    the things i did that are new since the last time i was here, I updated my norton anti-virus today and installed k_lite 2.4.3 yesterday (which seem to be workin OK)

    i would display the error but i forgot how too post an image or pic in here


    anyways it says:

    - an error has occured in the script on this page
    - object expected

    thanks for any help B)
    Hey Mr. JellyPantz is back. LOL

  2. File Sharing   -   #2
    h1
    Guest
    Turn off JavaScript debugging, and please stop using IE.

  3. File Sharing   -   #3
    Poster
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Canada
    Posts
    222
    pretty sure my script debugging is disabled.....Don't know what you mean by IE
    Hey Mr. JellyPantz is back. LOL

  4. File Sharing   -   #4
    Don't know what you mean by IE
    Internet Explorer

  5. File Sharing   -   #5
    try something else like moziilla/opera.i personally be starting to use mozilla what i can tell you it is faster and more stable than i IE.give it a try it is your choice with browser pogramm you use

  6. File Sharing   -   #6
    Originally posted by haxor41789@16 March 2004 - 21:40
    Turn off JavaScript debugging, and please stop using IE.
    how do you turn off script debugger in IE?

  7. File Sharing   -   #7
    h1
    Guest
    Somewhere in Internet Options.

    I'm sorry, I don't use Windows.

  8. File Sharing   -   #8
    Poster
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Canada
    Posts
    222
    Under tools---> internet options----> advance tab---> browsing ... the Disable script debugging is already checked... I don't think this is the problem.

    this is what i get . maybe my security might have an effect or norton???




    maybe the new version of K-lite had an effect on the old forum i use i just lost here
    besides change from IE to something else....what else could I check first

    oh yeah I also don't get this error in other forums I visit.... should i delete everything about kazaalite including the forum and re-install from scratch
    If so how do I get the forum back when I do so

    thanks again guys and gals
    Hey Mr. JellyPantz is back. LOL

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •