Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 5 of 5

Thread: Kazupernode - Runtime Error

  1. #1
    Just installed my kazaa v2.4.3. And came across this following message when i tried to open Kazupernode :-

    Runtime error '339':

    Component 'MSCOMCTL.OCX' or one of its dependencies not correctly registered:
    a file missing or invalid.

    Can anyone tell wat's going on ? Haven't had this prob before. Thanks!

  2. File Sharing   -   #2
    BANNED
    Join Date
    May 2003
    Posts
    5,605
    go here and update your klite you have kazupernodes 1.4.6 and this issue has been fixed in klite 2.4.4 klr2.5.0 and klite2.6 because they all have the 1.4.7 or 1.4.8 which resulved this issue

  3. File Sharing   -   #3
    Originally posted by MUSLEMAN@21 March 2004 - 20:18
    go here and update your klite you have kazupernodes 1.4.6 and this issue has been fixed in klite 2.4.4 klr2.5.0 and klite2.6 because they all have the 1.4.7 or 1.4.8 which resulved this issue
    I have updated the klite to 2.44. But I'm still encountering the same prob. My comp can't download the the file 'MSCOMCTL.OCX' from the location, during the installation. Error came out.

    So how?

  4. File Sharing   -   #4
    BANNED
    Join Date
    May 2003
    Posts
    5,605
    did you uninstal the older klite first??

    you can go here and manaully install it

  5. File Sharing   -   #5
    Filesharinghelp.com
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    760
    download 'MSCOMCTL.OCX', google it. place it in your windows system folder and then:

    start, run

    Code:
    regsvr32 MSCOMCTL.OCX
    (i think off the top of my head)

    Or you could use the K-Lite v2.6 installer, which will do this automatically......

    Edit: Fixed run command

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •