Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Usb Adsl Modem

  1. #1
    BANNED
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    1,656
    how do i get rid of this thing?


  2. Software & Hardware   -   #2
    exactly why would you want to get rid of it, its you connection to the net

    becaused you are using a usb modem and not a real ethernet modem, it has to connect through the usb hub and thus you have that little arrow on yer task bar

    its not hurting anything mate just dont worry about it, or go swap your usb modem for an ethernet one

  3. Software & Hardware   -   #3
    Originally posted by delphin460@22 March 2004 - 00:54
    exactly why would you want to get rid of it
    it would help if gungrave explained what the problem is. that pic alone isn't telling me that there is a problem...

  4. Software & Hardware   -   #4
    lynx's Avatar .
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Yorkshire, England
    Posts
    9,810
    Click on "Close".
    .
    Political correctness is based on the principle that it's possible to pick up a turd by the clean end.

  5. Software & Hardware   -   #5
    Originally posted by lynx@22 March 2004 - 05:50
    Click on "Close".
    as good an answer as i could've ever thunk up.

  6. Software & Hardware   -   #6
    BANNED
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    1,656
    i want to get rid of it cos every say 2 days it goes then it comes back and i get cut off th net

  7. Software & Hardware   -   #7
    well first of all, do you have a usb adsl modem

    if yes then that should be there perminently

    more of an explanation of your system plz

  8. Software & Hardware   -   #8
    BANNED
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    4,053
    Just have it hide from the sys tray mate is what i do

  9. Software & Hardware   -   #9
    BANNED
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    1,656
    Originally posted by delphin460@22 March 2004 - 14:38
    well first of all, do you have a usb adsl modem

    if yes then that should be there perminently

    more of an explanation of your system plz
    i got a little box and it says speedtouch on it.
    nd thats it

  10. Software & Hardware   -   #10
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    @gungrave, I ask you to give better explanations of what you want and why.

    Also give complete information about what hardware you have.

    The last post you made is unclear as to if the "little box" is a physical item or something on you screen.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •