Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 28

Thread: Mouse Not Working

  1. #1
    i jus built a new comp nothing special , it has windows 200 pro, 256mb ram, radeon 7000, amd duron 1.4 ghz, and the mouse isnt working it says drivers are invaild or something to that effect can ne 1 help?
    ASUS A7N8X-E Deluxe Mobo
    Athlon XP 1800+
    1 GIG PC3200 DDR400 RAM
    WINDOWS XP PRO WITH SERVICE PACK 2
    200GIG HARDDRIVE
    16X DVD-ROM
    DVD-BURNER
    EXTERNAL FLOPPY
    LIGHT IN CASE
    GEFORCE FX 5200 256MB

  2. Software & Hardware   -   #2
    *Grunt*
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Newcastle, United Kingdom
    Posts
    867
    it should work whitout drivers if it is a Ps/2

  3. Software & Hardware   -   #3
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    What mouse is it?

  4. Software & Hardware   -   #4
    well it isnt working
    ASUS A7N8X-E Deluxe Mobo
    Athlon XP 1800+
    1 GIG PC3200 DDR400 RAM
    WINDOWS XP PRO WITH SERVICE PACK 2
    200GIG HARDDRIVE
    16X DVD-ROM
    DVD-BURNER
    EXTERNAL FLOPPY
    LIGHT IN CASE
    GEFORCE FX 5200 256MB

  5. Software & Hardware   -   #5
    *Grunt*
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Newcastle, United Kingdom
    Posts
    867
    a tad more info would help , pluged in right? enabled it via control pannel, designed for win 2000?

  6. Software & Hardware   -   #6
    Is it a new mouse?
    if it's optical or cordless, it most likly takes batteries.....
    Q6600 @ 3.42Ghz | Gigabyte EP35-DS3R | EVGA 8800GT 721/1802/2006 w/ Accelero S1 | 4gb Crucial DDR2 @ 760mhz | 750gb Hitachi 7k1000 | Corsair 520HX | 2 x Samsung SyncMaster T240 24" | Windows 7 Ultimate

  7. Software & Hardware   -   #7
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    Originally posted by DarkClown12@25 March 2004 - 16:04
    well it isnt working
    Not a very helpful post.

  8. Software & Hardware   -   #8
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    thought id tell you guys it is a serial mouse, and the company is micro innovations.

    he told me this on MSN and since he hasnt posted this stuff i thought I would post it so u guys can get a head start trying to solve the problem...

  9. Software & Hardware   -   #9
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    Download and install the drivers from here: http://www.mic-innovations.com/drivers.htm

    Why is it that DarkClown12 hasn't posted that? And why not post the model? Micro Innovations makes many models of mice.

  10. Software & Hardware   -   #10
    Poster
    Join Date
    May 2003
    Location
    North-east england UK
    Posts
    2,661
    Originally posted by DarkClown12@25 March 2004 - 20:47
    it has windows 200 pro
    that might be your problem

Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •