Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 7 of 7

Thread: Uninstallation Problem

  1. #1
    - Nightmare -'s Avatar Arch-angel
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Nassau, Bahamas
    Age
    32
    Posts
    637
    Every time I try to uninstall AVG Antivirus, I get this wacked out message:

    Image Resized
    [img]http://www.chinkii.com/uploads/album/misc/prob_0.jpg' width='200' height='120' border='0' alt='click for full size view'>

    Can anyone tell me what this means and how I can solve this mess?


    It is time...

    ...for the end to be stopped.

  2. Software & Hardware   -   #2
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    have u tried removing it via add\remove programs instead of that program? or by going to start>programs>avg>uninstall?

    i uninstalled avg today with no problems...

  3. Software & Hardware   -   #3
    - Nightmare -'s Avatar Arch-angel
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Nassau, Bahamas
    Age
    32
    Posts
    637
    It does the same thing even when I use the Control Panel and the start>programs>avg>uninstall method.


    It is time...

    ...for the end to be stopped.

  4. Software & Hardware   -   #4
    check if the auto protect is running or if AVG is in system tray, then if it is, close it, then try to unstall.

  5. Software & Hardware   -   #5
    - Nightmare -'s Avatar Arch-angel
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Nassau, Bahamas
    Age
    32
    Posts
    637
    AVG is completely shut off. But I'm not sure how to check auto protect...


    It is time...

    ...for the end to be stopped.

  6. Software & Hardware   -   #6
    Chewie's Avatar Chew E. Bakke
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    4,883
    Boot into safe mode and try again.
    There isn't a bargepole long enough for me to work on [a Sony Viao] - clocker 2008

  7. Software & Hardware   -   #7
    zapjb's Avatar Computer Abuser BT Rep: +3
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    3,694
    zapjb 
    Posted: 7 September 2003 - 04:56
    What worked for me was start to reinstall. Then the option to uninstall is displayed.
    Here the search button works!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •