Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 3 of 3

Thread: Klite Disconnect When Internet In Play

  1. #1
    Has anyone had a problem with the internet connecting Klite SEARCH and TRAFFIC functions when internet works fine in all other ways? If so, please tell me how you fixed this problem. Thanks!

  2. File Sharing   -   #2
    Old Fella
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Godzone
    Posts
    803
    Your question is not very clear. Are you having trouble connecting to internet with KLite runing, or connecting on KLite. If you are having problems connecting to internet then make sure your uploads are set around 80% of your upload speed to allow some bandwidth for surfing.

  3. File Sharing   -   #3
    Old Fella
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Godzone
    Posts
    803
    Okay, read your other post and makes more sense now. Make sure no other programs are running and restart KLite. If you can connect initially then you are okay. Make sure that you do not run Auto Search More as it will cause you to disconnect (as it jumps supernodes to find more sources). If you still have problems try jumping supernodes manually. and if you can not connect at all check that you are set up correctly. Try openng Kazupernodes and check your own IP address. If this shows as zero's then you need to manually enter it in followed by a ":" then your port number (as shown in your KL option).

    Try these things and if nothing works let us know, also advising what OS you are running and which version of KL.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •