Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 8 1234 ... LastLast
Results 1 to 10 of 76

Thread: Major Slow Down Of Forum

  1. #1
    At the time of writing this, i am getting a major packet loose and slow down entering and using this forum

    it like sits with the blue background and nothing else for like 15 to 20 seconds

    anyone else having this problem, other forums are fine just this one

    maybe the admins are doing something, not sure but its dam slow

  2. Everything Related to the Board   -   #2
    100%'s Avatar ╚════╩═╬════╝
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    13,671
    No problems on my side

  3. Everything Related to the Board   -   #3
    clocker's Avatar Shovel Ready
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    15,388
    Working fine for me.
    "I am the one who knocks."- Heisenberg

  4. Everything Related to the Board   -   #4
    Poster
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    3,110
    Fine for me, atm
    On a given day or given circumstance, you think you have a limit.
    And you then go for this limit and you touch this limit and you think "Ok, this is the limit".
    As soon as you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further.
    With your mind power, your determination, your instinct and the experience as well, you can fly very high.

    - Ayrton Senna, R.I.P.

  5. Everything Related to the Board   -   #5
    thewizeard's Avatar re-member BT Rep: +1
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    The Netherlands
    Posts
    7,607
    Fast as lightning here...

  6. Everything Related to the Board   -   #6
    what do I put here? BT Rep: +10BT Rep +10
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Australia N.S.W
    Age
    36
    Posts
    11,790
    yep hes right same things happening to me

    says done down teh bottom and have to wait 20 seconds

  7. Everything Related to the Board   -   #7
    I'm not having any problems.

  8. Everything Related to the Board   -   #8
    SeK612's Avatar Poster BT Rep: +10BT Rep +10
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    UK
    Posts
    739
    Just as fast as normal for me. I'm sure if there is a problem an Admin is working to fix it

  9. Everything Related to the Board   -   #9
    Poster
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    UK
    Posts
    1,170
    Nope faster as ever.

  10. Everything Related to the Board   -   #10
    krome's Avatar triplesix clubhouse
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    miami , fl
    Posts
    596
    Originally posted by delphin460@15 April 2004 - 06:36
    At the time of writing this, i am getting a major packet loose and slow down entering and using this forum

    it like sits with the blue background and nothing else for like 15 to 20 seconds

    anyone else having this problem, other forums are fine just this one

    maybe the admins are doing something, not sure but its dam slow
    same here slow as heck ,

Page 1 of 8 1234 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •