Cheese and cocktail sauce (the "with whiskey" type) on toasted bread.
Bananas soaked in orange juice.
Fruitpap - banana, orange, crumbled cookies, cheese, lemon and a few other things mashed into a brown blubber. Yummie.
Cheese and cocktail sauce (the "with whiskey" type) on toasted bread.
Bananas soaked in orange juice.
Fruitpap - banana, orange, crumbled cookies, cheese, lemon and a few other things mashed into a brown blubber. Yummie.
*starts to feel a bit sick when thinking of fruitpap :x *
Anyway, here in Scotland people find it strange when I put mayo and ketchup on my chips.
In Belgium they find it extremely weird I put vinegar and grated cheese on my chips.
I also eat spaghetti sauce without pasta, but I don't think that's so weird![]()
I used to eat sandwiches with ketchup, I suppose that's a bit weird
"Chips" or fries ?Anyway, here in Scotland people find it strange when I put mayo and ketchup on my chips.
Vogelnestjes !
One hardboiled egg, wrapped in - euh - "gekapt" (ground meat I think), along with mashed potatoes and tomato sauce.![]()
Great, now I'm hungry...
Fries, but we call that chips here. I get my ass kicked when I call it fries![]()
I think the right term is minced meatDamn fred, that sounds good, I want some of that!
yeah we call em chips too
I eat prawns whcih i think the rest of teh world call them shrimp
Originally posted by Skweeky@16 April 2004 - 13:48
Fries, but we call that chips here. I get my ass kicked when I call it fries![]()
I think the right term is minced meatDamn fred, that sounds good, I want some of that!
Bon appétit !Week 15: Vogelnestjes in tomatensausmet puree
(voor 4 personen)
Een vogelnestje is een gekookt en gepeld eitje met daar rond een twee centimeter dikke laag gehakt. Draai de vogelnestjes in eiwit en paneermeel, frituur ze tot ze een mooi bruin korstje hebben en dan... smullen maar...
Ingrediënten:
Voor de vogelnestjes
* 4 gekookte eieren
* 800 g gehakt
* wit van een ei
* paneermeel
* een soeplepel gehakte peterselie
Voor de tomatensaus
* 750 cl runderbouillon
* geconcentreerde tomatenpuree
* peper en zout
* suiker
* koude roux
Bereiding:
Voor de vogelnestjes
* Kook de eitjes hard en pel ze. Laat ze zeker niet afkoelen in koud water.
* Zet het frietvet op het vuur zodat het al warm heeft wanneer de eitjes gepeld zijn.
* Vorm rond elk eitje een laag gehakt van ongeveer 200 gram. Maak dat het gehakt overal goed aan elkaar kleeft.
* Rol de vogelnestjes vervolgens in het eiwit of wrijf ze ermee in met een kwastje.
* Rol de vogelnestjes daarna in het paneermeel.
* Frituur ze op 180 graden, tot ze een mooi bruin korstje hebben.
* Giet een weinig saus op een opdienschotel of in een grote aarden of glazen schotel. Presenteer daarop de in twee gesneden vogelnestjes met de opengesneden kant naar beneden.
* De rest van de saus giet u over de vogelnestjes heen. Bestrooi ze tot slot met gehakte peterselie.
Voor de tomatensaus
* Breng de runderbouillon aan de kook.
* Voeg tomatenpuree toe tot de bouillon een mooie rode kleur heeft.
* Smaak af met peper en zout.
* Wenst u een iets zoetere smaak, voeg dan nog een weinig suiker toe.
* Dik de saus aan met koude roux tot ze de gewenste dikte heeft.
Yeah that sounds great but....I haven't seen a single shop here that sells 'frietketels' (they don't even have a word for that I think). In fact I haven't even seen a shop that sells the grease![]()
You don't have to fry them, just use a pan and some butter. Less crusty, more juicy.
i like grapes soaked in lemon juice and bread soaked in lemon juice
and chocolate cake mashed together with chocolate cust. to make some pulp thing was well nice
semolina is gud too - not alot of people like that.
bbq sauce on its own is nice
oh and i prefere bread and crackers by themselves - including them circle things u wrap duck in at a chinese takeaway![]()
Single handedly destroying the NHS from the inside
Bookmarks