Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 10 of 10

Thread: Far Cry

  1. #1
    (>Zero Cool<)'s Avatar he is Spartacus!
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    about four feet that way......no the other way
    Posts
    3,103
    Hi

    1) Has anyone managed to play this at &#39;very high&#39;? I think I have a reasonable set up, not cutting edge or anything but it is auto detecting medium and I wondered what you need to be able tp play it at very high, oh and how do you measure your fps rate?

    2) Does anyone get the game hanging your system requiring the big reset button to be pressed at fairly regular intervals?

    any feedback would be appreciated thanks . It&#39;s a top fps btw for anyone who hasn&#39;t played it.

  2. Games   -   #2
    abu_has_the_power's Avatar I have cool stars
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    6,503
    like i said in the other thread, i get 70-120fps on highest with no aa and af. u&#39;ll prob do well on med settgins

  3. Games   -   #3
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    what ur specs? youll probably be able to play it at very high if u want too, but dont use a high reolution, just 1024*768 or lower is good.

    to measure FPS i use a program called FRAPS. you can find it with google.

  4. Games   -   #4
    (>Zero Cool<)'s Avatar he is Spartacus!
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    about four feet that way......no the other way
    Posts
    3,103
    thanks abu and Rossco (like the avatar )

    p4 2.6, 1024 very fast ram, radeon 9600

    I have been playing it at 1280*1024*32, that could be my prob

    anyone else geting their system hanging regularly it&#39;s a bit of a pain in the ass

    I&#39;ll have a go at Fraps thanks

  5. Games   -   #5
    Poster
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Australia
    Posts
    257
    if you reformat your computer and install this game its garunted to run alot faster
    <span style='color:white'>______________________</span><span style='color:white'>______________________</span>

    [ eMule Verifieds | Simple Guide Burning Bin/Cue Files | Kazaa Lite Codec Pack ]

  6. Games   -   #6
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    Originally posted by (>Zero Cool<)@17 April 2004 - 19:40
    thanks abu and Rossco (like the avatar )

    p4 2.6, 1024 very fast ram, radeon 9600

    I have been playing it at 1280*1024*32, that could be my prob

    anyone else geting their system hanging regularly it&#39;s a bit of a pain in the ass

    I&#39;ll have a go at Fraps thanks
    try updating ur video and chipset drivers.

  7. Games   -   #7
    (>Zero Cool<)'s Avatar he is Spartacus!
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    about four feet that way......no the other way
    Posts
    3,103
    thanks for the continuing feedback

    reformating my pc would be a heck of a hassle so don&#39;t really wanna go down that avenue

    when I run Fraps (thanks Rossco ) I get about 10-15 on high settings about 30 odd on medium, is this what I should be expecting?

    also the screen kinda goes all distorted and blocky every so often meaning that I have to try and get to my desktop which tends to sort it, it&#39;s a bit of a concern

  8. Games   -   #8
    with a radeon 9600 you can&#39;t expect to run far cry on anything above medium at 1024x768 resolution. im using one myself overclocked to 9600 pro speeds and i have trouble running the game at anything above medium at 1024x768 (well for now, im getting more memory soon). so the 30 or so fps your getting at medium detail levels is what you should be seeing.

    i dont know why ur getting disorting screen, hopefully somebody can help u there.
    Gaint Antispyware is the #1 greatest Spyware/Adware cleaner ever created, I recomend it to everybody, even if you don't think you need it.

  9. Games   -   #9
    My sound is messing up on me. I played the first few hour just fine. But now I continuosly get messed up sound. Like its staticy.
    Need a cheap/easy way of modding your xbox? Check this out.


  10. Games   -   #10
    (>Zero Cool<)'s Avatar he is Spartacus!
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    about four feet that way......no the other way
    Posts
    3,103
    Originally posted by pc&#045;gamer&#045;dude@18 April 2004 - 04:18
    with a radeon 9600 you can&#39;t expect to run far cry on anything above medium at 1024x768 resolution. im using one myself overclocked to 9600 pro speeds and i have trouble running the game at anything above medium at 1024x768 (well for now, im getting more memory soon). so the 30 or so fps your getting at medium detail levels is what you should be seeing.

    i dont know why ur getting disorting screen, hopefully somebody can help u there.
    thanks pal, I don&#39;t know much, well anything actually , about frame rates so I wasn&#39;t sure if I was getting what I should be getting. Thanks for the confirmation

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •