Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Burning Windows

  1. #1
    Poster
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    USA
    Posts
    324
    i jsut downloaded windows corporate from kazaa and i want to burn it so that it is a boot-cd, so i can reformat my hard-drive. the file is a EXE file that i can extract with winrar and in that foler i have the setup and everything. how can i burn this in nero to make it bootable, so wen i change my BIOS to boot from cd-rom it will read the windows cd i make? do i need to make a cue for it, but its not a bin file? should i just use Nero's option for making boot-cds?

    Live by the sword, Die by the sword.
    We all seek peace, but few of us will ever find it.

  2. Software & Hardware   -   #2
    peat moss's Avatar Software Farmer BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    May 2003
    Location
    Delta B.C. Canada
    Posts
    10,816

  3. Software & Hardware   -   #3
    peat moss's Avatar Software Farmer BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    May 2003
    Location
    Delta B.C. Canada
    Posts
    10,816
    This is better I think? Use search next time it's all here.

    https://filesharingtalk.com/index.php?showt...&hl=burn+xp+bin

  4. Software & Hardware   -   #4
    BANNED
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    4,053
    Try renamin the "exe" to iso n burn the iso as an image m8.

  5. Software & Hardware   -   #5
    Poster
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    USA
    Posts
    324
    okay i tried to burn it with a cue and it diodnt work so ill try to rename to iso and burn it.

    Live by the sword, Die by the sword.
    We all seek peace, but few of us will ever find it.

  6. Software & Hardware   -   #6
    Do yourself a favor...... get it from Overnet. The kazaa files usually will contain files that will not copy when installing. My Overnet sourced file installs with zero errors.....

  7. Software & Hardware   -   #7
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    Originally posted by rr_kingozz@23 April 2004 - 08:16
    Do yourself a favor...... get it from Overnet. The kazaa files usually will contain files that will not copy when installing. My Overnet sourced file installs with zero errors.....
    my kazaa lite sourced version installs with no problems...

  8. Software & Hardware   -   #8
    Poster
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    USA
    Posts
    324
    k i tried to change the filename to .iso, didnt work. i treid to burn it so it would autorun, but it didnt work, kept saying dick read failure or something. so its still an .exe file, so should i just try burning it regular?

    Live by the sword, Die by the sword.
    We all seek peace, but few of us will ever find it.

  9. Software & Hardware   -   #9
    nope , just go download an iso version from somewhere , .exe versions usualy sux and arnt worth downloading

  10. Software & Hardware   -   #10
    JMK's Avatar Blah
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    In A Teflon-Coated House
    Age
    29
    Posts
    150
    i had kinda the same problem with win longhorn.iso when i dl it off of bittorent. It wasnt a bootable cd so i had find a boot file and download it and use a prog but i cant remember what it is called right now and it installed the boot file into win longhorn and i burned it and it ran fine on startup

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •