Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Tv Tuner / Laptop

  1. #1
    n00b
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    UK/Scot/Glas
    Posts
    2
    i'll be buying a laptop soon, it has a tv out, and i'm looking into tv tuners too.

    i know about WinTV Tuner USB, but does anyone know if it would work with an AMD Athlon processor, or only a Pentium processor?

  2. Software & Hardware   -   #2
    BANNED
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    1,656
    tv-out means u can plug a wire from ur pc to ur tv and have it as a nother screen.

    it dont mean u get tv on ur pc...

  3. Software & Hardware   -   #3
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    Originally posted by [Q]@23 April 2004 - 03:08
    i'll be buying a laptop soon, it has a tv out, and i'm looking into tv tuners too.

    i know about WinTV Tuner USB, but does anyone know if it would work with an AMD Athlon processor, or only a Pentium processor?
    If a Pentium will run it then so will an AMD Athlon run it.

  4. Software & Hardware   -   #4
    Poster
    Join Date
    May 2003
    Location
    North-east england UK
    Posts
    2,661
    Originally posted by gungrave@23 April 2004 - 11:40
    tv-out means u can plug a wire from ur pc to ur tv and have it as a nother screen.

    it dont mean u get tv on ur pc...
    a tv tuner allows input i.e. TV to PC

  5. Software & Hardware   -   #5
    The Doctor is: IN
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    My Surgery. Your Mum.
    Age
    36
    Posts
    306
    does that mean you still need a laptop/pc to be near a tv if you want to use the WinTV Tuner?

  6. Software & Hardware   -   #6
    SeK612's Avatar Poster BT Rep: +10BT Rep +10
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    UK
    Posts
    739
    It should work fine with an athlon processor.

    As mentioned TV out is a graphics card feature that allows you to hook your computer up to a TV instead of a monitor. Use of a TV card does not require you to have this. You just need a TV feed into the card (either from a standard aerial cable or cable box) and it'll work fine.

  7. Software & Hardware   -   #7
    Get an ATI Wonder if you get a tv tuner. Mine works great.
    Need a cheap/easy way of modding your xbox? Check this out.


  8. Software & Hardware   -   #8
    The Doctor is: IN
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    My Surgery. Your Mum.
    Age
    36
    Posts
    306
    can you connect a playstation 2 to a tv out?

  9. Software & Hardware   -   #9
    atiVidia's Avatar ^would've been cool.
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    1,551
    Originally posted by Dr Spaulding@30 April 2004 - 06:16
    can you connect a playstation 2 to a tv out?
    tv out means just that: tv out.


    not tv in

    so no u cant connect a PS2 to a TV Out

  10. Software & Hardware   -   #10
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    Originally posted by atiVidia+30 April 2004 - 06:27--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (atiVidia @ 30 April 2004 - 06:27)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Dr Spaulding@30 April 2004 - 06:16
    can you connect a playstation 2 to a tv out?&nbsp;
    tv out means just that: tv out.


    not tv in

    so no u cant connect a PS2 to a TV Out [/b][/quote]
    well you could, but it would be very pointless

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •