Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 7 of 7

Thread: No Video Or Sound

  1. #1
    I've tryed to download Dawn of the dead about 20 different times form different sources and I'm getting no video or sound when I play. I've downloaded every codec I can think of and still nothing. Does anyone have any suggestions?

  2. Software & Hardware   -   #2
    muchspl2
    Guest
    its probably a fake
    try it in videolan if it doesn't play in it, then its a fake

  3. Software & Hardware   -   #3
    Aaron_T's Avatar A duck is watching.
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Newcastle Upon Tyne
    Age
    28
    Posts
    4,506
    there has been a big increase in the number of fakes at the moment
    Those who dont learn from the past are doomed to repeat It.

  4. Software & Hardware   -   #4
    Retired
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    1,124
    Originally posted by Azzz@24 April 2004 - 03:55
    there has been a big increase in the number of fakes at the moment
    That's why you should use eMule instead of FastTrack.

  5. Software & Hardware   -   #5
    What do I need to do to switch it to emule?

  6. Software & Hardware   -   #6
    Originally posted by crystalwrists@25 April 2004 - 17:43
    What do I need to do to switch it to emule?
    He means download it from the Emule network instead of using the fasttrack network (that kazaa uses). Better still go to Suprnova to get files using a torrent client e.g. Abc
    .........

  7. Software & Hardware   -   #7
    i use a client called abc and d/l from suprnova, i have d/l loads of movies and never got a fake from there. also put the movie through g-spot and see if there is anything wrong with the movie. muchspl2 has put a link for videolan- that is an excellent media player!!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •