Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21

Thread: Ybrowser.exe

  1. #1
    Poster
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    2,034
    What is ybrowser.exe???

  2. Software & Hardware   -   #2
    Out of The Ordinary
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    4,113
    Yahoo Browser

    BOT

  3. Software & Hardware   -   #3
    Poster
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    2,034
    Originally posted by [B][O][T]@24 April 2004 - 18:49
    Yahoo Browser

    BOT
    Oh thats what I had thought but wanted to make sure.

    And is there a way I can reduce the CPU Usage of the Yahoo Browser??? bcuz the Yahoo Browser by its self uses about between 90-99% of the CPU Usage.

  4. Software & Hardware   -   #4
    Originally posted by h121589+24 April 2004 - 18:57--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (h121589 @ 24 April 2004 - 18:57)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-&#091;B
    [O][T],24 April 2004 - 18:49] Yahoo Browser

    BOT
    Oh thats what I had thought but wanted to make sure.

    And is there a way I can reduce the CPU Usage of the Yahoo Browser??? bcuz the Yahoo Browser by its self uses about between 90-99% of the CPU Usage. [/b][/quote]
    taskmanager/processes tab/rightclick on it/set it to a lower priority. or if your not using it and its there, end the process altogether.

  5. Software & Hardware   -   #5
    Out of The Ordinary
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    4,113
    Sorry no idea

    BOT

  6. Software & Hardware   -   #6
    Afronaut's Avatar Xenu
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Teegeeack
    Posts
    3,799
    Originally posted by h121589@24 April 2004 - 19:57
    And is there a way I can reduce the CPU Usage of the Yahoo Browser??? bcuz the Yahoo Browser by its self uses about between 90-99% of the CPU Usage.
    Yes, dont use it.

    I think it is in the program, the problem, i dont think You can fix it.
    Again, i might be wrong on this one, never used Yahoo or MSN or similar browsers,
    simply, there is no need and i keep hearing they suck.

    I got Firefox and Opera, sometimes i use IE.
    But definately with no searchbars or other tools/addons.


    Spoiler: Show

  7. Software & Hardware   -   #7
    muchspl2
    Guest
    try gator or GAIN

  8. Software & Hardware   -   #8
    Samurai's Avatar Usenet Fanboy
    Join Date
    May 2003
    Location
    London, United Kingdom
    Age
    35
    Posts
    4,532
    Yea Gator is sooo cool

  9. Software & Hardware   -   #9
    Poster
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    2,034
    ok so i signed out and exit out of the Yahoo Browser and when I check on Windows Task Manager under Processes its still there so I clicked on End Process and it showed this

    do i click on yes or no?

  10. Software & Hardware   -   #10
    DanB's Avatar Smoke weed everyday
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    London, so fuck y'all
    Age
    38
    Posts
    22,104
    Originally posted by h121589@24 April 2004 - 20:46
    ok so i signed out and exit out of the Yahoo Browser and when I check on Windows Task Manager under Processes its still there so I clicked on End Process and it showed this

    do i click on yes or no?
    Click on yes

Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •