Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 10 of 10

Thread: Ntl Set To Increase Broand Speed For A Small

  1. #1
    Bebi's Avatar Super Duper Member
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Ireland
    Posts
    676
    http://www.theregister.co.uk/2004/04/26/nt...west_broadband/

    great news for us UK folk

    Sorry for fucking up the title *broadband"


  2. Software & Hardware   -   #2
    so my NTL entry-level 150K service is upgrading to 300k .REALLY....?????

  3. Software & Hardware   -   #3
    mike45450's Avatar =_=_=
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    England
    Age
    28
    Posts
    511
    So they're getting upgraded automatically at no extra cost? SWEET!!


  4. Software & Hardware   -   #4
    ugrades..nice...for the 150k and 600k users. anyone on 1MB line get charged 3 extra on their line rental
    Although details of the price increase had been widely leaked, NTL has confirmed that from 1 June, the cost of NTL's 1Mb service will increase 3 a month to 37.99.

  5. Software & Hardware   -   #5

  6. Software & Hardware   -   #6
    Bebi's Avatar Super Duper Member
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Ireland
    Posts
    676
    oh well obviously not everyone has heard yet, im with the 1mb line, going 1.5mb B)


  7. Software & Hardware   -   #7
    mike45450's Avatar =_=_=
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    England
    Age
    28
    Posts
    511
    Originally posted by Bebi@27 April 2004 - 21:08
    oh well obviously not everyone has heard yet, im with the 1mb line, going 1.5mb B)
    Damn, u lucky bitch

    Meh, u still gotta pay extra tho...haha.

    So how are they planning on upgrading it? Does it just happen automatically, or will there be a period of downtime or what?


  8. Software & Hardware   -   #8
    Bebi's Avatar Super Duper Member
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Ireland
    Posts
    676
    Originally posted by mike45450+27 April 2004 - 21:18--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (mike45450 @ 27 April 2004 - 21:18)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Bebi@27 April 2004 - 21:08
    oh well obviously not everyone has heard yet, im with the 1mb line, going 1.5mb B)
    Damn, u lucky bitch

    Meh, u still gotta pay extra tho...haha.

    So how are they planning on upgrading it? Does it just happen automatically, or will there be a period of downtime or what? [/b][/quote]
    oh yeah, an extra 3 a week for half of my connection speed added ontop of it,that will really skin me&#33; :helpsmile: , they are doing it after may sometime


  9. Software & Hardware   -   #9
    you shouldnt need to change anything down your end, it should happen when they&#39;re done automatically.

    Check the server status for possible downtimes.

  10. Software & Hardware   -   #10
    UcanRock2's Avatar Phantom Gander
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    "Out West"
    Age
    54
    Posts
    875
    In the good ol&#39; USA, have had broadband for years now.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •