Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 6 of 6

Thread: Winxp Problem

  1. #1
    Poster
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    South Surrey, BC, Canada
    Posts
    245
    Hi,

    Whenever I log on to my pc, the desktop doesn't load, so I have to Ctrl + Alt + Del, get to the task manager anmd manually run explorer.exe.

    How do make explorer load automatically?

    Plz help!

  2. Software & Hardware   -   #2
    Poster
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    South Surrey, BC, Canada
    Posts
    245
    nm, I fixed the problem.

    A word of advice:

    Never install balckbox on a multiuser winXP system!

  3. Software & Hardware   -   #3
    Poster
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Las Vegas
    Posts
    77
    Hey guy, it looks to me that you have probably got a corrupted version of windows xp. I myself had the same problem with the first copy I grabbed off the net.

    There are a couple of things you can do.

    1. Try a windows shell replacement program like ASTON and have fun using
    that shell instead of EXPLORER.

    2. Roll back your O/S to Windows 98 since it's so stable...(just kidding)

    Even though your explorer.exe isn't loading at startup thats probably not the file your missing.......I'll bet your missing the input.dll file.



    When I had this little problem in the past I used NERO 6 to take my existing Win XP disk along with another OEM Win XP disk to create a complete copy and I't worked great and it still does to this day. Actually, I grabbed the few missing files off a XP Home disk to finish my corrupted XP Pro disk.

    When you install windows off your corrupted XP disk, wait for the installation to tell you that you are missing a file, then replace your setup disk with a complete one for that file. When the next files tries to load your installation will not find the next file......you then just pop back in your initial CD and thats it!! It worked for me.

  4. Software & Hardware   -   #4
    McrslV's Avatar Hammer Smashed Face
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    who me?
    Age
    45
    Posts
    1,650
    Originally posted by Monkster@2 May 2004 - 12:16
    nm, I fixed the problem.

    A word of advice:

    Never install balckbox on a multiuser winXP system!
    what is blackbox?

  5. Software & Hardware   -   #5
    Poster
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    South Surrey, BC, Canada
    Posts
    245
    I fixed the problem. I had blackbox in my system, it screwed up my system even tho it wasn't being used. I simply uninstalled blackbox, and the proble dissapeared.

    I was on a LEGIT XP OS...I originally d/led a bootleg version, but it would load at startup properly, (XP that is)

    and blackbox is a shell replacement i was checking out.

  6. Software & Hardware   -   #6
    Poster
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Las Vegas
    Posts
    77
    I knew it had something to do with the shell, thats why I suggested ASTON shell for windows.




    Right on at least you fixed the problem and are cool now.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •