Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 10 of 10

Thread: Can Anyone Reccomend Me....

  1. #1
    I've checked my IP over at IP Chicken.com and I found that I have open ports.

    Whats a good FREE program that can protect me from hackers and such?

  2. Software & Hardware   -   #2
    Samurai's Avatar Usenet Fanboy
    Join Date
    May 2003
    Location
    London, United Kingdom
    Age
    35
    Posts
    4,532
    What you are looking for is a FIREWALL

    I highly recommend Sygate Pro.

    Once you have installed it, post your results below of a before and after of ports open, closed or in stealth mode.

    Good place to do a port scan is http://www.grc.com/. Look for Shields Up! and proceed to 'Common Ports'

  3. Software & Hardware   -   #3
    Im using Zone Alarm Pro + Sygate Pro and I still have open ports...

  4. Software & Hardware   -   #4
    muchspl2
    Guest

  5. Software & Hardware   -   #5
    Samurai's Avatar Usenet Fanboy
    Join Date
    May 2003
    Location
    London, United Kingdom
    Age
    35
    Posts
    4,532
    Originally posted by Manny Roscoe@4 May 2004 - 04:31
    Im using Zone Alarm Pro + Sygate Pro and I still have open ports...
    You're running both and still have open ports???? You've fucked up somewhere. What ports are open? Post results or something

  6. Software & Hardware   -   #6
    blank BT Rep: +1
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    1,068
    is that a good idea to run two firewalls like that anyway? I run sygate pro and protowall as they work differently but running sygate and zone alarm wouldnt they clash?
    Shut that cuntís mouth or Iíll come over there and fuckstart her head.

  7. Software & Hardware   -   #7
    peat moss's Avatar Software Farmer BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    May 2003
    Location
    Delta B.C. Canada
    Posts
    10,816
    Originally posted by Manny Roscoe@3 May 2004 - 21:39
    Im using Zone Alarm Pro + Sygate Pro and I still have open ports...
    There is sites that test can't remember the name tho . I\m running zone alarm pro 4 no open ports

    Remembered Called shields up
    https://grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2

  8. Software & Hardware   -   #8
    You can make your own router or hardware firewall.
    You can take an old piece of crap machine, install Linux on there (eg: Smoothwall) and configure what ports to allow traffic (it'll have a simple web interface you can use) and that's it. You made your own router... for free. It can even be configured to do Network Access Translation if you have multiple machines. It will protect them all.

    -- Xero Grid --
    <span style='color:green'>Supertrick XG Forums</span> | Supertrick XG - Your solution to ads, pop-ups, malicious code, and the rest of the garbage just floating around the web.

  9. Software & Hardware   -   #9
    Barbarossa's Avatar mostly harmless
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Over here!
    Posts
    19,631
    To find out which processes are using which ports then use this free utility, FPORT


  10. Software & Hardware   -   #10
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    Do you have a router? mine used to show a few ports as being closed instead of just not responding, so I had to forward them to my computer. use the port forwarding command on your router config page to forward them to your computer, then the firewall will block them, or you could just send them to a random IP so basically nothing will happen and you wont need to have a firewall at all.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •