Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 6 of 6

Thread: Mpc Player Bug

  1. #1
    if i hover my mouse over any icon on the system tray, mpc player starts to lag
    video start to play frame by frame and my cpu usage go up to 100%
    i don't think this is a big deal, but i just want to mention it here

  2. Software & Hardware   -   #2

  3. Software & Hardware   -   #3
    Originally posted by Error403@6 May 2004 - 11:56
    Please report it here:

    http://sourceforge.net/projects/guliverkli/

    to report the bug, i have to subscribe (possibly free), i like to limit the site that i subscribed to, maybe someone else here who already subscribe to sourceforge can just easily copy and paste my post
    to

  4. Software & Hardware   -   #4
    Guillaume's Avatar Kentish old lady BT Rep: +8BT Rep +8
    Join Date
    May 2003
    Posts
    7,763
    I had the same problem, but downloading the 6.4.8.2 version solved it
    (http://sourceforge.net/project/showfiles.p...lease_id=227046)

  5. Software & Hardware   -   #5
    just a correction on my part
    after i updated to the latest ATI driver, my MPC does not lag anymore
    i'm still using the same mpc version

  6. Software & Hardware   -   #6
    crash11235
    Guest
    i have the exact same problem. whenever i install the codec pack i must always reinstall my ATI drivers back over top of the codecs or i get the same lag. not sure what causes this problem but it is there in all versions of ATI drivers & codec packs

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •