Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Cracked Subscription Ends

  1. #1
    my norton firewall ends 6/6/04 should I just re install it
    or should I switch to zone alarm? I have v4.5... waiting in
    the wing but I don't wanna deal with the learning curve and
    the configs.

  2. Software & Hardware   -   #2
    just reinstall a different version of norton firewall

  3. Software & Hardware   -   #3
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    just go for a better firewall like zonealarm or sygate.

  4. Software & Hardware   -   #4
    Originally posted by ROSSCO_2004@11 May 2004 - 23:02
    just go for a better firewall like zonealarm or sygate.
    I was waiting for that - always happens to AV and firewall threads

  5. Software & Hardware   -   #5
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    Originally posted by AndrewBarker+11 May 2004 - 18:04--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (AndrewBarker @ 11 May 2004 - 18:04)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-ROSSCO_2004@11 May 2004 - 23:02
    just go for a better firewall like zonealarm or sygate.
    I was waiting for that - always happens to AV and firewall threads [/b][/quote]
    ya, becuase norton is crap

  6. Software & Hardware   -   #6
    Originally posted by ROSSCO_2004+11 May 2004 - 19:06--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (ROSSCO_2004 @ 11 May 2004 - 19:06)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>
    Originally posted by AndrewBarker@11 May 2004 - 18:04
    <!--QuoteBegin-ROSSCO_2004
    @11 May 2004 - 23:02
    just go for a better firewall like zonealarm or sygate.

    I was waiting for that - always happens to AV and firewall threads
    ya, becuase norton is crap [/b][/quote]
    it&#39;s to much of a resource hog IMO&#33;
    I am using sygate, and love it imo it&#39;s one of the best around
    Q6600 @ 3.42Ghz | Gigabyte EP35-DS3R | EVGA 8800GT 721/1802/2006 w/ Accelero S1 | 4gb Crucial DDR2 @ 760mhz | 750gb Hitachi 7k1000 | Corsair 520HX | 2 x Samsung SyncMaster T240 24" | Windows 7 Ultimate

  7. Software & Hardware   -   #7
    zapjb's Avatar Computer Abuser BT Rep: +3
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    3,694
    Sygate here also.

  8. Software & Hardware   -   #8
    atiVidia's Avatar ^would've been cool.
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    1,551
    zone alarm 5 beta

    no known issues with it thus far

  9. Software & Hardware   -   #9
    Poster
    Join Date
    May 2004
    Location
    U.S.A.
    Posts
    31
    Zone Alarm Pro....or...better if you ask me....
    <span style='font-size:14pt;line-height:100%'><span style='color:green'><span style='font-familyptima'>L8R&#33;
    Lzzrdboy</span></span></span>


    Tylertoo

  10. Software & Hardware   -   #10
    Storm's Avatar Poster BT Rep: +3
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    crazy skiing monkey
    Posts
    1,350
    *looks up*

    guess you were right AndrewBarker............ nothing but other firewall tips.............

    @trillscout: if you wanna keep norton (for whatever reason), uninstalling and then installing prolly wont work: the registry keeps track of it, and you will get the same problem when you reinstall............ you could try removing it from the registry with a tool like RegCleaner.........


    btw, zone alarm is a resource hog to, if you really wanna get around that go with sygate (though that is less user friendly)
    great FTP site for awesome quality video clips
    yeah, you have to sign up, but its worth it

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •