Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: What Is Mqqm.dll

  1. #1
    i have upgraded frome xp home to pro from a downloaded iso. There were two files that were not copied mqqm.dll and another that i can't remember. does anyone know what the purpose of this is??

  2. Software & Hardware   -   #2
    (>Zero Cool<)'s Avatar he is Spartacus!
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    about four feet that way......no the other way
    Posts
    3,103
    I dunno sorry, but you should try google&#39;n them

  3. Software & Hardware   -   #3
    UcanRock2's Avatar Phantom Gander
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    "Out West"
    Age
    54
    Posts
    875
    Doesn&#39;t sound familiar to me...sorry no help here&#33;

  4. Software & Hardware   -   #4
    peat moss's Avatar Software Farmer BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    May 2003
    Location
    Delta B.C. Canada
    Posts
    10,816

  5. Software & Hardware   -   #5
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    Originally posted by UcanRock2@17 May 2004 - 18:02
    Doesn&#39;t sound familiar to me...sorry no help here&#33;
    wow that was a very useless post.

  6. Software & Hardware   -   #6
    sparsely's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    static hum
    Posts
    3,538

    and yours was much better

    this post is guaranteed 100% parrot-free

  7. Software & Hardware   -   #7
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    Originally posted by Sparsely@17 May 2004 - 21:22

    and yours was much better
    i know...here is something useful:

    Jasmy, a lot of people have had problems with upgrading operating systems. Usually the best way to go is to format then install from scratch. But because this is an upgrade from xp home to xp pro, and usually the upgrade problems are with drivers, i guess that you won&#39;t have those problems.

    but just for future knowledge, its always best to format then install.

    (just so you know, what i have does not relate to the problem this thread is about)

    Another thing for future knowledge, when installing xp and you get the message that says it cannot copy a certain file, at that time you can remove the windows xp cd, and clean it or do something to try to get the file to copy. this might come in handy in the future.

  8. Software & Hardware   -   #8
    peat moss's Avatar Software Farmer BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    May 2003
    Location
    Delta B.C. Canada
    Posts
    10,816
    I never do upgrades I format then when it ask&#39;s for proof I put my win98 or what ever disk in cd-rom then do a clean install . Just my humble opinion .



    Edit : Info http://www.windowsreinstall.com/inst...winxp/XPug.htm

  9. Software & Hardware   -   #9
    Poster
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    South Surrey, BC, Canada
    Posts
    245
    The best idea is not to get XP off the net, I had the exact problem as up when I tried to upgrade. I even tried to reinstall, but XP wouldn&#39;t load properly on boot. I tried a legit version and it worked perfectly&#33;

    If u asked me, either the pirates did a really shitty job, or someone from M&#036; tampered w/ the file i d/led

    btw, I download the non-working XP off kazaa AND bittorrent, w/ the same result.

  10. Software & Hardware   -   #10
    UcanRock2's Avatar Phantom Gander
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    "Out West"
    Age
    54
    Posts
    875
    Originally posted by ROSSCO_2004@18 May 2004 - 02:15

    wow that was a very useless post.
    WOW&#33;&#33;&#33; That was a very useless post&#33;&#33;&#33;

    If I don&#39;t know...at least I don&#39;t feed him full of garbage&#33;&#33;&#33;

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •