Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Mp3 Shield

  1. #1
    whenever i try to use mp3 shield i get a runtime error and it doenst open.it says microsoft visauall c++ runtime error.it has begun to happen since i installed KAZAA LITE TOOLS K++ VERSIOIN: 2.6.0 BUILD: 1.what can i do to fix this problem without having to get rid of the kazaa?

  2. Software & Hardware   -   #2
    Poster
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Yet to be determined
    Posts
    1,076
    Have you tried getting a new version of MP3Shield?

  3. Software & Hardware   -   #3
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    download MP3 Shield latest version here.

    btw, MP3 shield did nothing when i used it. It's supposed to autodetect a corrupt file as you download, but i downloaded 5 corrupt versions of a led zepplin song and it didn't catch any of them

    btw, still never got that led zeplin song...

  4. Software & Hardware   -   #4
    i keepon getting the same runtime error even after i install the new mp3 shield

  5. Software & Hardware   -   #5
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    Originally posted by johnq86@10 June 2004 - 22:07
    i keepon getting the same runtime error even after i install the new mp3 shield
    uninstall it, delete everything in the folder where it was, then install again..

    lol.

  6. Software & Hardware   -   #6
    can someone please help me out ?

  7. Software & Hardware   -   #7
    Mullyman's Avatar Poster
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Canada
    Posts
    233
    I thought mp3 shield was already pre-installed into 2.6.0 BUILD B)
    DEMO'S WORLD
    Knowledge And Wisdom Are Gained By Listening And Observing And Knowing When To Keep Your Fucking Mouth Shut!!!!

  8. Software & Hardware   -   #8
    and when i turn it on it gives me the runtime error

  9. Software & Hardware   -   #9
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    I did give u a suggestion (uninstall it, remove all files from installation dir, install again).

    did you try that?

  10. Software & Hardware   -   #10
    and i keep on telling you that i still get the same error

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •