Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 6 of 6

Thread: Speedy Spyro

  1. #1
    masterpiece21's Avatar 5C 12.24.42
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Indiana
    Posts
    440
    Well as much as i enjoy now playing ps1 games on my comp,ive come to learn that afew games run alittle faster than they used too.like spyro riptos rage;he moves lighting fast!like the little guys poppin speed pills.doesnt prance around like a bitch anymore.i think its cuz i have 512MB RAM.could that be speeding up the game?Anybody kno how to slow the game down? :helpsmile:

  2. Games   -   #2
    Poster
    Join Date
    Dec 2003
    Age
    40
    Posts
    780
    It's not because you have 256 MB RAM.You can have as much RAM as you want.

    First thing you should do is, get "ePSXe 1.6.0".It's the best PSX emulator B)

    And now to your problem.Be sure to use Pete's GFX Plugin's.They are the best.Get the plugins here.

    Once you have them , put them in the plugins folder and go to graphics properties.Choose one of Pete's Plugins.Then go to the properties of the plugin and choose "Auto Frame Skip" on.If that doesen't works, set the frameskiping to 200.

    :gunsmile:


  3. Games   -   #3
    BANNED
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    4,053
    i cant rembr the exact name ,mate,look for frame rate,fps, ..or auto detect..under g'fx card options...

  4. Games   -   #4
    Poster
    Join Date
    Dec 2003
    Age
    40
    Posts
    780
    Originally posted by ck-uk@20 June 2004 - 11:20
    i cant rembr the exact name ,mate,look for frame rate,fps, ..or auto detect..under g'fx card options...
    That's exactly what I've told him too.Ehy do you have to repeat everything I say ?


  5. Games   -   #5
    Monkeee's Avatar Post Whore
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    3,453
    Originally posted by Dark Ride+21 June 2004 - 03:56--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Dark Ride @ 21 June 2004 - 03:56)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-ck&#045;uk@20 June 2004 - 11:20
    i cant rembr the exact name ,mate,look for frame rate,fps, ..or auto detect..under g&#39;fx card&nbsp; options...
    That&#39;s exactly what I&#39;ve told him too.Ehy do you have to repeat everything I say ? [/b][/quote]
    I said give me two pairs I need two pairs So I can get to stomping in my Air Force Ones

  6. Games   -   #6
    BANNED
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    4,053
    Originally posted by Dark Ride+21 June 2004 - 03:56--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Dark Ride @ 21 June 2004 - 03:56)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-ck&#045;uk@20 June 2004 - 11:20
    i cant rembr the exact name ,mate,look for frame rate,fps, ..or auto detect..under g&#39;fx card&nbsp; options...
    That&#39;s exactly what I&#39;ve told him too.Ehy do you have to repeat everything I say ? [/b][/quote]
    shut up&#33;&#33; m8 ..i hav&#39;nt repeat&#39;d anything&#33;&#33; from you...specially in the past&#33;&#33;

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •