Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: Tell Me If This Is A Good Layout

  1. #1
    kazaaman's Avatar Proud Indian
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    490
    What do you think of it?

    Here is my site

    Its under construction just need some feedback

  2. Internet, Programming and Graphics   -   #2
    TheRealDave's Avatar †Problem child
    Join Date
    Jun 2004
    Age
    28
    Posts
    1,284
    i like it, the iframe needs to be abit wider.. apart from that i think the layout is fine

  3. Internet, Programming and Graphics   -   #3
    sparsely's Avatar °¤°¤°¤°¤°¤°¤°
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    static hum
    Posts
    3,538
    it's fucked in Firefox

    this post is guaranteed 100% parrot-free

  4. Internet, Programming and Graphics   -   #4
    Mr. Blunt's Avatar n00b
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Central California
    Age
    28
    Posts
    1,200
    Originally posted by Sparsely@21 June 2004 - 16:13
    it's fucked in Firefox
    It looks okay.

  5. Internet, Programming and Graphics   -   #5
    Retired
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    14,058
    The blue on top @ for example the navigation is 2 light make it a bit darker

  6. Internet, Programming and Graphics   -   #6
    kazaaman's Avatar Proud Indian
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    490
    Aiite i'll make it a lil darker and I dont use firefox so i wouldnt know........

  7. Internet, Programming and Graphics   -   #7
    couple of points

    scrolling text MARQUEE is a bit old , and unfasionable but if you want to keep it change the background color to the same as the page background so it doesnt stand out so much

    the main menu text is had to read due to the font used, and the main header / title disapearing is clunky and a bit dodgy , i would leave it stationary , as it describes your page

    seems to be a lot of wasted grey background , with no content , making it look unfinished , perhaps resize your tables ( ps in looking at it with 1024 screen size )

    and if the page isnt maximized the tables crash together, perhaps a bit more coding is needed to prevent this from happening

    if you use a more advanced program like dreamweaver instead of Microsoft FrontPage 5.0 , you will be able to solve the table errors easily

    and remove this script

    <script language="JavaScript">
    <!--self.moveTo(0,0)self.resizeTo(screen.availWidth,screen.availHeight)//-->
    </script>

    remove any unused scripts like this one as well

    &#60;script language="Javascript">
    function click()
    { if (event.button==2) {
    alert(&#39;Due to link, graphic, and HTML code stealers, this option is not available to you :-(&#39;
    }
    }
    document.onmousedown=click // --&#62;
    </script>

    the counter is old fashioned , but if ya need it , hid it somewhere ppl dont normaly look , as for the most , the counter is for you and not you users benifit

    last thing the main picture of the house is a bit small and blury , this being the main focal point of the page , perhaps make it a clickable link to a full size picture the user can view better

    sorry if this seems like critisim but its not im just trying to help
    keep going and let us know when you do some changes

  8. Internet, Programming and Graphics   -   #8
    sparsely's Avatar °¤°¤°¤°¤°¤°¤°
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    static hum
    Posts
    3,538
    Originally posted by delphin9981123446779
    if you use a more advanced program like <s>Dreamweaver</s> Notepad instead of Microsoft FrontPage 5.0
    There. Fixed.

    this post is guaranteed 100% parrot-free

  9. Internet, Programming and Graphics   -   #9
    Poster
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    40
    Try changing the backround color, it&#39;s nice keeping a website simple but this one is too simple. Also the banner looks good but not really diging the font. Other then that it&#39;s not bad, keep messing around with it.

  10. Internet, Programming and Graphics   -   #10
    kazaaman's Avatar Proud Indian
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    490
    Man i want the border of ma site to be thinner like the border=1px but i put it in and it didnt work.

    Its still to thick. I want it thinner like the site here


    CHEERS

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •